Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. S-a calificat la Cupa Mondială Eliza Samara, din Constanţa, pe locul trei la Top 16 Europa

ro

04 Feb, 2018 09:07 3474 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România, constănţeana Eliza Samara (formată la şcoala de campioni de la LPS „Nicolae Rotaru“, în prezent sportivă a CSA Steaua Bucureşti), s-a calificat în semifinalele Top 16 Europa, competiţie care este în desfăşurare în Elveţia, la Montreux. 

În penultimul act, Eliza o va întâlni pe olandeza Jie Li. În sferturi, jucătoarea din Constanţa a dispus de Jia Liu (Austria), scor 4-3 (11-9, 14-12, 9-11, 11-7, 8-11, 5-11, 11-5).

Semifinalele şi finala vor putea fi urmărite astăzi în direct pe TVR HD, începând cu ora 11.00.     
 
Primele trei clasate la această întrecere vor obţine calificarea la Cupa Mondială. Anul trecut, Eliza (care, pentru Liga Campionilor Europeni pe echipe, reprezintă gruparea poloneză Tarnobrzeg) nu a participat la Top 16 Europa, din motive medicale.
 
UPDATE 2: 
 
Eliza Samara a învins-o cu 4-2 pe Matilda Ekholm, astfel că a ocupat locul trei în competiție și s-a calificat la Cupa Mondială.
 
Primul loc i-a revenit româncei Bernadette Szocs, care a învins-o cu 4-1 în finală pe Jie Li. Performanță deosebită!

UPDATE 1:
 
Eliza Samara a pierdut cu 1-4 meciul cu Jie Li, astfel că va evolua pentru locul trei şi calificarea la Cupa Mondială. Adversara constănţencei din acest meci este Matilda Ekholm, din Suedia, partida jucându-se astăzi, de la ora 15.30, în direct la TVR HD şi LAOLA1.tv. În finală, Jie Li o va întâlni pe românca Bernadette Szocs.   
 
Sursa foto: Facebook (Eliza Samara) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii