Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, învingătoare în Cupa României. Constanţa a cucerit şi alte medalii

ro

02 Mar, 2021 00:00 3319 Marime text
  • Constanţa a obţinut cinci medalii la Cup României pentru juniori I şi II, de la Buzău.
 

Sportivele de pe litoral s-au numărat printre remarcate, urcând pe prodium, la o nouă competiţie de tenis de masă, Cupa României pentru juniori II şi juniori I, întrecere care s-a disputat la Buzău.

În concursul feminin, reprezentantele Constanţei, de la LPS „Nicolae Rotaru”, au triumfat la ambele categorii de vârstă. La juniori II, s-a impus Bianca Mei-Roşu, iar la junioare I pe locul întâi a încheiat competiţia Elena Zaharia. Acestea nu au fost însă singurele medalii obţinute de fetele Constanţei la Buzău. La junioare II, argintul i-a revenit Ioanei Băiaşu (LPS „Nicolae Rotaru”), care a cedat cu 0-3 în finala cu colega ei de club Bianca Mei-Roşu.

La junioare I, pe podium au urcat, cucerind bronzul, şi două sportive de la CS Farul Constanţa, Camelia Mitrofan şi Denisa Urîtu. În semifinale, Camelia Mitrofan a cedat în meciul cu vitoarea campioană, Elena Zaharia (scor 0-3), iar pe Denisa Urîtu a învins-o cu acelaşi scor cealaltă finalistă, Ioana Sîngeorzan (CSM Bistriţa). În meciul pentru titlu, Zaharia a dispus apoi de Sângeorzan cu 3-1.

În concursul de la juniori I, Constanţa a participat cu: Elena Zaharia, Andreea Teglaş, Bianca Mei-Roşu, Ioana Băiaşu, Lorena Dumitru, Cosmin Văleanu (LPS „Nicolae Rotaru”); Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu, Claudia Caragea, Serena Jantea, Adrian Dumitrescu (CS Farul). La junioare II, efectivul a fost: Bianca Mei-Roşu, Ioana Băiaşu, Lorena Dumitru, Amalia Drăgulin (LPS „Nicolae Rotaru”); Serena Jantea, Denisa Dragomir, Alessia Băncianu, Adelina Caracostea şi Adrian Dumitrescu (CS Farul).

Antrenori: Anamaria Sebe, Timea Urszuly, Cristian Grigore, Viorel Filimon, Elena Sebe. Psiholog: Mioara Şincan.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi şi alte imagini cu medaliatele constănţene.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)



Citeşte şi:

Elena Zaharia, vicecampioană a României la tineret. Noi medalii obținute la Buzău

Tenis de masă
Paul Mladin, de la CS Top Star TT Constanţa, argint la Top 16 seniori
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii