Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul Constanţa, a câştigat Cupa României la tineret (galerie foto)

ro

18 Dec, 2018 00:00 2253 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Elena Zaharia, de la CS Farul Constanţa, a dominat întrecerile Cupei României pentru tineret, pe care a încheiat-o pe locul întâi. În competiţia feminină, de la CS Farul au mai urcat pe podium două sportive, ambele pe poziţia a treia, Alina Zaharia (sora Elenei) şi Camelia Mitrofan. Medalie de bronz a cucerit şi Cristian Pletea, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa.
 
Şi la Cupa României la seniori oraşul de pe litoral a obţinut medalii, prin Alina Zaharia - argint, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan şi Cristian Pletea - bronz. La întrecerea Top 12, care a reunit, la Izvorani, cele mai bune 12 sportive şi cei mai buni 12 sportivi din ţară (de la 14 cluburi), clasările finale au fost: Alina Zaharia - locul 2, Elerna Zajaria, Camelia Mitrofan - 3.
 
Cristian Pletea a evoluat şi în partida de seniori România - Belgia, din preliminariile Campionatului European din 2019. A fost ultimul meci din acest an şi s-a jucat, în faţa a 200 de spectatori, în studioul Pangrati al Televiziunii Române. Formaţia tricoloră a pierdut cu 1-3 şi a terminat grupa de calificare pe ultimul loc, al treilea, dar mai are o şansă de a ajunge la turneul final. În acest sens, va evolua într-o altă grupă de calificare, în al doilea stagiu, din care primele două clasate se califică la Euro. Tragerea la sorţi va avea loc pe 19 decembrie. În întâlnirea cu Belgia, Cristian Pletea (recent medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de juniori, în proba individuală) a susţinut două partide, pierzându-le pe ambele: 1-3 (11-6, 8-11, 7-11, 8-11) cu Florent Lambiet (0-1) şi 0-3 (7-11, 9-11, 8-11) cu Cedric Nuytinck (1-3).
 
Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii