Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Cupa României, câştigată de Constanţa şi la junioare 1, şi la junioare 2 (galerie foto)

ro

27 Jan, 2020 00:00 2539 Marime text

Cupa României la tenis de masă rezervată juniorilor 1 şi 2, care s-a disputat la Dumbrăviţa, în judeţul Timiş, i-a adus Constanţei patru prezenţe pe podium, toate în concursul feminin.
La junioare 2, Bianca Mei-Roşu (LPS „Nicolae Rotaru“) a cucerit medalia de aur, la fel ca Elena Zaharia (LPS „Nicolae Rotaru“), la junioare 1, secţiune în care la Constanţa au mai ajuns două medalii de bronz, cucerite de Camelia Mitrofan (CS Farul) şi Bianca Mei-Roşu. Antrenoare, Anamaria Sebe.

 

„Visăm la o medalie la Jocurile Olimpice“

Vineri, echipa naţională feminină a României, în care are şi Constanţa reprezentare, prin jucătoarea Eliza Samara şi antrenorul Viorel Filimon, s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a câştigat finala turneului preolimpic de la Gondomar (Portugalia), 3-2 cu India.


„Visul a devenit realitate. Meciul a fost greu, aşa cum anticipam şi discutasem cu fetele. Pe mine mă îngrijorează însă că una am discutat şi alta s-a întâmplat. Noi, românii, ne facem singuri viaţa grea. O înfrângere nu ne-ar fi prins bine. Până la Jocurile Olimpice vom avea timp să analizăm comportarea din această competiţie şi nu numai. Aşa cum am visat la calificare, visăm şi la o medalie olimpică, dar vedeţi că toată lumea a învăţat să joace tenis de masă. Sunt destul de multe echipe foarte bune, care au în componenţă chinezoaice naturalizate. Pentru a câştiga o medalie, trebuie să muncim foarte mult“, a declarat Viorel Filimon.


„Jucătoarele din echipa Indiei s-au agăţat de fiecare minge, sunt foarte «rele», şi-au dorit foarte mult, dar omogenitatea noastră şi-a spus cuvântul. Am simţit prin fiecare mesaj primit susţinerea celor de acasă. Le mulţumim foarte mult că sunt lângă noi. Sperăm să nu-i dezamăgim şi să obţinem o medalie la Tokyo“, a spus şi Eliza Samara.


Sursa foto: Facebook (Tenis de masă pentru Viitor - Constanţa)


Citeşte şi:

Echipa naţională feminină de tenis de masă a României s-a calificat la Jocurile Olimpice

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii