Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tânărul Robert Neciu e cu FC Viitorul în Polonia „Vreau să joc cât mai bine şi să prind echipa“

ro

05 Jul, 2018 00:00 2713 Marime text
Campion naţional cu Viitorul Under-19 în acest an, Robert Neciu este un alt jucător al Academiei „Gheorghe Hagi“ de mare perspectivă. Fundaş stânga puternic, cu calităţi care l-au propulsat la prima echipă a clubului constănţean aflat în această perioadă la pregătire în Polonia, Neciu speră să nu-i dezamăgească pe antrenori.
 
„Traversăm o perioadă de pregătire grea, poate cea mai grea din viaţa unui jucător, dar trebuie să ne antrenăm cât mai bine pentru campionat. E o mândrie pentru mine să fac parte din lotul primei echipe. Sper să joc cât mai bine şi să prind un loc. Cred că am avut evoluţii bune la juniori, de aceea am şi ajuns la seniori şi sper să nu dezamăgesc. În meciurile amicale de până acum, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine, să arăt că nu sunt degeaba aici“, a declarat Robert Neciu.
 
Aseară, FC Viitorul a disputat un nou meci amical, contra campioanei Poloniei, Legia Varşovia, iar astăzi este programat ultimul amical din stagiul polonez, cu echipa Radomiak Radom. Întâlnirea e programată la Warka, de la ora 19.00.
 
Sursa foto: FC Viitorul 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii