Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taekwondo WT CS Marina Constanţa, locul doi în clasamentul general la Botoşani Open, clasa B (galerie foto)

ro

24 Oct, 2018 00:00 2436 Marime text
Clubul Sportiv Marina Constanţa a participat, la Botoşani, la ediţia a 19-a a Cupei României şi Turneul Republican la Taekwondo WT. Delegaţia grupării de pe litoral a fost alcătuită din 13 sportivi, un antrenor şi un arbitru.
 
În total, au evoluat în jur de 500 de sportivi la Clasa A şi 200 de luptători la Clasa B. La Turneul Republican, de la CS Marina au urcat pe podium: locul 1 - Răzvan Bangal, Eduard Marin, Ramona Marin, Adrian Voicu, Georgiana Ciufu; locul 3 - David Răceală, Eduard Leahu, Doris Voineagu, Crina Petianu, Lucian Pălimaru, Darius Mocanu. Laurenţiu Snacov şi Bogdan Ionescu au ocupat poziţia a patra. Medaliaţii CS Marina de la Botoşani Open au fost: Răzvan Bangal, Eduard Marin, Eduard Leahu (locul 1); David Răceală, Georgiana Ciufu (locul 2); Doris Voineagu, Paul Ionescu, Lucian Pălimaru (locul 3). În clasamentul general de la Botoşani Open, clasa B, clubul constănţean a ocupat locul secund.   
 
„Numărul mare de sportivi participanţi bine pregătiţi a dus la meciuri spectaculoase şi un nivel foarte ridicat pentru această disciplină olimpică. Felicitări micilor «marinari», susţinătorilor şi nu în ultimul rând părinţilor, care sunt singurii sponsori şi susţinători necondiţionaţi ai mişcării Marina!“, a declarat Dan Marian Ungureanu, preşedintele CS Marina Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (CS Marina)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii