Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Taburetul, câinele și sticla de apă Cum se pregătesc în izolare Andreas Avramescu și Dumitru Muzechearu, sportivi la CS Medgidia (video)

ro

07 May, 2020 00:00 3893 Marime text

Perioada de izolare, din pricina pandemiei de coronavirus, nu îi împiedică să se pregătească la domiciliu nici pe handbalistul Andreas Avramescu, pivot la CS Medgidia, și nici pe fotbalistul Dumitru Muzechearu, de la echipa de fotbal a clubului sportiv, care evoluează în Liga a 3-a. 

„Pivotul Andreas Avramescu are un întreg circuit de mișcare, acasă în izolare. Aleargă, urcă scări și face abdomene, mai ceva ca la un antrenament obișnuit! Pandemia l-a motivat «să mute munții din loc», spune handbalistul“, se arată pe pagina de Facebook a clubului. La alergările de afară, handbalistul este însoțit și de câinele său, iar în casă genuflexiunile le efectuează ținând o sticlă de apă în mâini. 
Dumitru Muzechearu a găsit și el o metodă bună de a se pregăti, o parte a antrenamentului efectuând-o cu ajutorul unui taburet. „Un taburet poate face minuni atunci când vrei să faci sport intens acasă! Mijlocașul stânga Dumitru Muzechearu ne demonstrează ce întrebuințare i-a găsit!“, este mesajul CS Medgidia. 

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)

Video:

 
Citește și:

Fotbalist la CS Medgidia Din ce își ia o motivație în plus Daniel Dogaru în antrenamentele de acasă. Mesajul din sufragerie! (galerie foto)

Ca Sylvester Stallone, în Rocky 4! Handbalistul Cătălin Ion, de la CS Medgidia, inventiv în antrenamentul pe care-l efectuează acasă (galerie foto)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii