Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surpriză la primul antrenament pe 2020 al HC Dobrogea Sud. Două legende ale Constanței, la pregătire (galerie foto)

ro

06 Jan, 2020 21:55 2545 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud s-a reunit în această seară, în Sala Sporturilor din Constanța, pentru primul antrenament din 2020.

De la reunire au absentat nouă jucători, convocați la loturile naționale, însă printre cei prezenți, sub comanda antrenorilor Djordje Cirkovic, George Buricea și Marko Isakovic  surpriză, două legende ale Constanței handbalistice, echipate pentru un antrenament complet, Ionuț Stănescu (în prezent președintele clubului) și Laurențiu Toma (antrenor coordonator - Liga Națională).

Cei doi se pregătesc pentru meciul de retragere al lui Toma, HCM Constanța - HC Dobrogea Sud, care se va disputa pe 14 ianuarie, de la ora 18.00, la Costanța, și vor să fie în formă pentru acest eveniment special.  

În condițiile în care jucătorii convocați la loturile naționale, români și străini, vor lipsi în perioada următoare de la echipă, pentru derularea în bune condiții a antrenamentelor au fost convocați mai mulți tineri din pepinieră.
  

Ne așteaptă a doua parte a sezonului, care va fi foarte grea. Pentru asta ne pregătim și suntem optimiști. Avem mulți jucători plecați la echipele naționale, îi așteptăm să se întoarcă sănătoși. Am completat lotul cu jucători de la Divizia A și grupele de juniori, ca să facem antrenamente utile. Eu? Am venit să mă pregătesc pentru meciul de retragere al lui Toma, trebuie să fim toți în formă maximă! Suporterilor vreau să le spun deocamdată atât: ne vedem pe 14 ianuarie, în Sala Sporturilor, la un meci inedit HCM - HCD!, a declarat Ionuț Stănescu, potrivit site-ului oficial al clubului.

Suntem la începutul unui nou an. Ne dorim cât mai multe performanțe, vrem să creștem ca echipă. Va fi greu, vom lupta pe două planuri, campionat și cupă. Sunt alături de băieți, la antrenamente, pentru că vreau să mă mențin în formă pentru meciul meu de retragere de pe 14 ianuarie, a precizat și Laurențiu Toma, conform sursei citate.


Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii