Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Surorile Zaharia, Alina şi Elena, se duelează în finală! Medalii de aur pentru Constanţa la Campionatul Balcanic de tenis de masă (galerie foto)

ro

05 Aug, 2018 11:32 3283 Marime text
Evoluţii deosebite pentru jucătoarele de tenis de masă din Constanţa şi la Campionatul Balcanic rezervat categoriei de vârstă Under-21, care este în desfăşurare în Turcia, la Edirne.

România este reprezentată la această întrecere, la feminin, de Denis Urâtu, Alina Zaharia şi Elena Zaharia (sora mai mică a Alinei), toate de la CS Farul Constanţa, iar la masculin de Paul Mladin, Florin Spelbuș, Alexandru Manole; antrenor, Viorel Filimon (şi el din Constanţa).

Pe echipe, tricolorele au cucerit medalia de aur. După ce a trecut de Bosnia - Herzegovina în semifinală, România a câștigat finala contra echipei Turciei cu scorul de 3-1. În competiţia băieţilor, românii au ocupat locul trei.

O altă medalie de aur a fost obţinută la dublu mixt de perechea formată din Alina Zaharia şi Alexandru Manole.

În finala de la simplu, va fi un duel în familie, între surorile Zaharia, diferenţa de vârstă fiind de şapte ani în favoarea Alinei.

Cele două fac pereche la dublu fete şi vor lupta pentru aur, calificându-se în finală.

UPDATE:

La dublu, surorile Zaharia au pierdut în finală cu 2-3, rămânând cu medalia de argint. 

UPDATE:

Finala de la simplu i-a revenit Alinei Zaharia, care a învins-o pe sora sa cu 4-2. Un nou aur și un nou argint așadar în familia Zaharia la această Balcaniadă.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii