Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suporterii „marinarilor” au intrat aseară în greva foamei „Nu-mi va ridica nimeni statuie dacă voi muri, dar am sufletul împăcat că nu am lăsat Farul la greu”

ro

10 Aug, 2013 00:00 3639 Marime text
suporterii marinarilor au intrat aseara in greva foamei nu mi va ridica nimeni statuie daca voi muri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • FARIST....@mai bine 11 Aug, 2013 18:57 Incepe tu si noi te sustinem.Reciprocitate..
  • mai bine 11 Aug, 2013 12:27 Cine zice ca avem nevoie neaparat de echipa de fotbal? Mi se pare trist ca se vandalizeaza orasul pentru o echipa fara performanta. Pentru ce? Pentru istorie? Un caine mort se ingroapa nu il tii in vitrina. Poate pentru tine e o mandrie, dar pentru restul oamenilor care il vad e pur si simplu ceva inutil. Pentru cladirile din Piata Ovidiu de ce nu protestati cu greva foamei? Acolo nu puteti sa mergeti sa beti bere si sa spargeti seminte?
  • dannyul 10 Aug, 2013 04:27 sunt costuri mult prea mari pentru a intretine clubul in ziua de azi, datoriile sunt enorme, la ce v-ati astepta ? a fost adus la sapa de lemn cu buna stiinta - ca la noi in RO la nimeni, nici un barbat adevarat nu-si asuma raspunderea toata viata pentru o cauza, fie vechea conducere, fie cea noua, toti fug cand dau de greu - oricum, Farul nu este gogoserie, nu produce gogosi, cum nu produce nimic, se inchide, ca orice afacere