Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Super-eroi“. Pe post de Batman şi Robin Eric şi Andreias Calcan, de la FC Viitorul, au prins echipa ideală a etapei a opta

ro

09 May, 2019 00:00 1778 Marime text
În echipa ideală a etapei a opta a turneului play-off / play-out din Liga 1 au fost incluşi şi doi jucători de la FC Viitorul, care s-au remarcat în mod deosebit în meciul câştigat la Ovidiu cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1. Cei doi sunt marcatorii echipei gazdă din acea partidă, Calcan punctând de două ori (cu execuţii de senzaţie), iar Eric înscriind o dată şi pasând decisiv la a doua reuşită a lui Calcan.
 
„A făcut din nou spectacol şi a încheiat meciul în ovaţiile publicului! Prin golul reuşit în ultima rundă, a ajuns la 58 de reuşite în principala competiţie internă din România“, se spune despre Eric pe site-ul oficial la Ligii Profesioniste de Fotbal, în timp ce despre Calcan se arată: „Titularizat pentru a şasea oară în acest an, a marcat două goluri spectaculoase, răsplătind astfel încrederea primită din partea antrenorului“.
 
Echipa ideală a etapei a fost: Bălgrădean (FCSB) - Dobrosavlevici (Dunărea Călăraşi), A. Burcă (FC Botoşani), J. Morais (FCSB) - Eric (FC Viitorul), Djokovic (CFR Cluj), I. Cristea (FCSB), Caiado (Gaz Metan Mediaş) - Calcan (FC Viitorul), Rondon (Gaz Metan Mediaş), Omrani (CFR Cluj).
 
Performanţa celor doi jucători de la FC Viitorul a fost subliniată şi pe pagina de Facebook a clubului constănţean, care postează şi o fotografie în care cei doi sunt prezentaţi inedit, pe post de Batman (Calcan) şi Robin (Eric), cu mesajul: „Viitorul FC are doi #SUPEREROI și în echipa etapei a 8-a play off-out: Eric de Oliveira Pereira & Andreias Calcan!“.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii