Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sunt şanse ca handbalistul Nebojsa Simovic, de la HC Dobrogea Sud, să prindă meciurile de campionat din februarie

ro

16 Jan, 2020 00:00 1568 Marime text
Pivotul muntenegrean Nebojsa Simovic, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, a ratat din pricina unei accidentări Campionatul European din 2020, iar jucătorul a revenit la Constanţa şi s-a alăturat echipei.
 
Simovic a suferit în luna decembrie a anului trecut o ruptură fibrilară la umărul drept, în timpul pregătirii pentru Euro, iar, după cum se arată pe site-ul oficial al HCDS, jucătorul se va reface în aproximativ două săptămâni. „Şansele ca pivotul nostru să prindă meciurile din luna februarie, din Liga Zimbrilor, sunt ridicate“, menţionează sursa citată. „Când m-am accidentat, nu mi-a venit să cred. Am fost puţin trist, dar astfel de lucruri se întâmplă în viaţă şi cred că s-a întâmplat cu un motiv. Mi-am dorit să joc la Campionatul European şi m-am pregătit tare. Asta e, s-a întâmplat. Trebuie să merg mai departe“, a precizat Nebojsa Simovic.
 
Dacă handbalistul muntenegrean este pe drumul cel bun cu refacerea, în cazul unui alt component al lotului HCDS, Sabin Ignat, lucrurile stau total diferit, după ce acesta a suferit o accidentare gravă (ruptură a tendonului lui Ahile), care îl va ţine în afara terenului în restul sezonului! Jucătorul a fost operat, iar recuperarea va dura până la şase luni.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii