Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunt mândru să fac parte din această familie“ HC Dobrogea Sud Constanța a transferat un alt handbalist străin

ro

09 Jun, 2020 00:00 3066 Marime text
  • Onur Ersin este conducătorul de joc al echipei naționale a Turciei

După interul stânga croat Alen Brazevic, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a anunțat un nou transfer al unui jucător străin. Onur Ersin, din Turcia.

Acesta este coordonatorul de joc al echipei naționale a Turciei, are 28 de ani 1,85 m și 88 kg, poartă numărul 13 pe tricou, iar ultima sa echipă a fost Beșiktaș Istanbul. „Playmaker-ul naționalei Turciei vine la HCD! Are 3 titluri, 3 cupe și 3 supercupe în Turcia cu fosta sa echipa, Besiktas și fi alături de noi în cursa pentru trofeele din România. Noul nostru transfer țintește și performanțe în cupele europene, pentru că știe cum stă treaba la cel mai înalt nivel din handbal - el are, alături de Beșiktas, 3 prezențe consecutive în Liga Campionilor“, a fost mesajul HCDS. „Sunt mândru să fac parte din această familie și nerăbdător să mă întâlnesc cu echipa și fanii. Hai, Constanța!“, a spus Onur Ersin.
În ce-l privește pe Alen Blazevic, în cei opt ani petrecuți la Pick Szeged, el a jucat aproape de fiecare dată în primavara Champions League, unde a reușit și trei calificări în sferturi (2015, 2017 și 2019). Tot cu fosta lui echipă a câștigat și Cupa EHF în 2014, titlul de campion al Ungariei în 2018 și Cupa Ungariei în 2019. De asemenea, Blazevic a avut câteva rezultate remarcabile cu echipa națională a Croației.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)


Citește și:

Vești bune pentru fanii HC Dobrogea Sud Constanța! Jucătorul croat Alen Blazevic s-a alăturat echipei
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii