Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sunt foarte bucuros“ Caporalul Laurenţiu Cobzaru, pe locul întâi în categorie şi pe patru la general la Maratonul Nisipului (galerie foto + video)

ro

26 Mar, 2018 00:00 3914 Marime text
În proba de 10 kilometri a evenimentului internaţional Maratonul Nisipului, de ieri, de la Mamaia, a concurat şi caporalul Laurenţiu Cobzaru, din Galaţi. Acesta a avut o evoluţie foarte bună şi, cu timpul de 42 de minute şi 23 de secunde, a ocupat locul întâi la categoria sa de vârstă, 30-39 ani, şi locul patru în ierarhia generală (în care au intrat atât bărbaţii, cât şi femeile).
 
„Sunt foarte bucuros. La general, am fost devansat de alergători mult mai tineri decât mine, care au ocupat cele trei locuri de pe podium“, a declarat Laurenţiu Cobzaru. Proba i-a revenit tulceanului de 17 ani Andrei Sterea, atlet de performanţă la CSM Danubiu Tulcea.
 
Membru al Ligii Militarilor Profesionişti, Laurenţiu Cobzaru a alergat, anul trecut, în cinstea Zilei Naţionale a României, distanţa Galaţi - Constanţa (210 Km) în 23 de ore şi 45 de minute. Cu ocazia acelui eveniment, Liga Militarilor Profesionişti, prin preşedintele Dan Albu, i-a oferit, la Muzeul Marinei, o diplomă caporalului Laurenţiu Cobzaru, „în semn de apreciere pentru modul în care onorează Corpul Militarilor Profesionişti cu ocazia Zilei Naţionale a României“.
 
Laurenţiu Cobzaru are în palmares zeci de concursuri câştigate, inclusiv la Constanţa, Mamaia şi Tulcea. „Mă implic în acţiuni, caritabile, pentru copii. Orice sumă o donez scopurilor caritabile“, a declarat caporalul, în exclusivitate pentru ZIUA de Constanţa. În acest an, militarul va desfăşura un alt proiect sportiv, urmând a alerga 300 de kilometri în două zile spre Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii