Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sumudica, reconfirmat

ro

02 Sep, 2009 02:32 1285 Marime text

farul.jpgConsiliul Director al FC Farul a hotărât, în cursul zilei de ieri, să-l susţină în continuare pe actualul tehnician al echipei

Astfel, Marius Şumudică va rămâne pe banca „marinarilor", iar blocarea primelor, anunţată după eşecul împotriva Concordiei Chiajna, nu va mai fi pusă în aplicare.

Deşi ar fi trebuit să se ţină în luni, şedinţa Consiliului Director al grupării de pe litoral a avut loc ieri... telefonic. Prezent în mare parte a timpului la Bucureşti, noul patron al Farului, Giani Nedelcu, nu a venit la Constanţa nici în acest moment greu pentru echipa pe care o conduce, problema eşecurilor umilitoare din ultimele două meciuri fiind discutate prin telefon cu membrii din conducerea executivă a clubului. În urma acestei şedinţe inedite s-a decis să nu se ia nicio măsură împotriva antrenorului sau a jucătorilor, deşi, după înfrângerea din partida contra echipei din Chiajna, Mircea Crainiciuc declara că la primul eşec de o asemenea manieră primele jucătorilor vor fi blocate până la sfârşitul turului. Şedinţa Consiliului Director este a doua în ultimele două săptămâni şi s-a luat decizia de a-l reconfirma în funcţia de antrenor pe Şumudică, deşi tehnicianul era resemnat după umilinţa de la Brăneşti: „Îmi simt postul ameninţat de când am venit la echipă. Dacă voi fi dat afară, asta e, că doar n-o să plec din ţară. O s-o iau de la capăt, din liga a doua sau a treia. E şi greşeala mea, sunt un tehnician slab", spunea antrenorul Farului după meciul cu Victoria Brăneşti. După meciul de la Chiajna s-a mai luat decizia de a-i penaliza pe jucători, Pătraşcu fiind trimis la echipa a doua, iar Vlas şi Barbu amendaţi cu câte 1.000 de lei. „Nu s-a pus niciun moment problema demiterii lui Şumudică. Marius se bucură de susţinerea totală a conducerii administrative şi executive a Farului", a declarat preşedintele grupării de pe litoral, Mircea Crainiciuc. După cele trei etape disputate până acum în Liga a III-a, Farul ocupă un modest loc 10 în Seria I, obţinând o singură victorie împotriva formaţiei Dunărea Giurgiu, scor 3-0.

Confruntări decisive

Pentru FC Farul vor urma două meciuri extrem de dificile dar şi importante pentru viitorul echipei, având în vedere situaţia în care se află în acest moment. Astfel, „marinarii" vor disputa sâmbătă, pe teren propriu, primul „derby" al sezonului împotriva Petrolului Ploieşti, cele două formaţii având acelaşi obiectiv, promovarea în Liga I. Peste patru zile, elevii lui Marius Şumudică vor debuta şi în Cupa României, competiţie în care constănţenii şi-au propus accederea în fazele superioare. Farul va întâlni Delta Tulcea în faza a V-a, meciul urmând a se juca la Tulcea miercuri, 9 septembrie, de la ora 16.30. În etapa următoare, a VI-a (şaisprezecimile competiţiei), participă cele 14 echipe câştigătoare ale jocurilor din faza a V-a şi formaţiile din Liga 1. Partidele din faza a VI-a se vor disputa pe 23 septembrie, tragerea la sorţi urmând să aibă loc pe 11 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii