Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succesul contra Stelei Victoria cu numărul 100 pentru antrenorul Djordje Cirkovic pe banca HC Dobrogea Sud Constanța

ro

16 Oct, 2021 00:00 2165 Marime text
 

 
  • HC Dobrogea Sud a trecut de CSA Steaua la Constanța într-un meci din etapa a patra a Ligii Naţionale.
  • Portarul constănțean Daniel Vasile este de părere că, în partida găzduită de Sala Sporturilor, echipa de pe litoral a reușit cel mai bun meci în apărare din acest sezon. 
  • În 125 de meciuri oficiale ca antrenor al HCDS, antrenorul Djordje Cirkovic are 100 de victorii, 5 egaluri și 20 de înfrângeri.
 
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța învins CSA Steaua București în etapa a patra a Ligii Naționale și a egalat-o la puncte, 15, cele două formații, care ocupă în clasament locurile doi (Steaua) și trei (HCDS), având câte cinci victorii și un eșec în șase partide.
 
Portarul constănțean Daniel Vasile este de părere că, în partida găzduită de Sala Sporturilor din Constanța, echipa de pe litoral a reușit cel mai bun meci în apărare din acest sezon. „Toată echipa a fost montată din primul minut. Am fost foarte motivați și am respectat jocul tactic pe care l-am pregătit. Cred că am făcut cel mai bun meci în apărare din acest sezon. Cred că așa am câștigat meciul. Duelul cu Iancu? Trebuia să vină și ziua asta. Înainte aveam o concurență frumoasă, aici, la Constanța. Acum este o rivalitate la fel de frumoasă“, a punctat Vasile, potrivit site-ului oficial al clubului. „Ne așteptam la un meci dificil. Au avut o apărare foarte bună, Dani a scos și el. Mai avem de lucrat la atac. Obiectivul nostru este să terminăm pe locurile 1-4 și trebuie să îl îndeplinim“, a spus și Ionuț Iancu, portar la HCDS până în acest sezon, conform aceleiași surse.
 
„Îi dorim să mai adauge un zero la acest număr!“
 
Succesul cu Steaua a fost a 100-a victorie ca antrenor la HCDS pentru tehnicianul sârb al formației de pe litoral, Djordje Cirkovic. „Aflat la al cincilea sezon pe banca HCD, Ciro a ajuns la 100 de victorii după succesul cu Steaua. 100 de victorii, 5 egaluri și 20 de înfrângeri în cele 125 de meciuri oficiale ca antrenor al HCD. Ne mândrim că avem un antrenor atât de inteligent și profesionist. Îi dorim să mai adauge un zero la acest număr și să ne revedem aici la alte borne din cariera lui și din viața echipei noastre. Felicitări, Ciro! Hai, HCD!“, se arată pe pagina de facebook a trupei de pe litoral.  
 
„Aveam nevoie de această victorie“
 
Laurențiu Toma, antrenor-coordonator Liga Națională la echipa constănțeană, a menționat: „A fost un meci greu. Mă bucur că am câștigat, aveam nevoie de această victorie ca băieții să capete și mai multă încredere în ei. Mă bucur că suporterii au fost în număr destul de mare și ne-au susținut. Țin să le mulțumesc în numele echipei“. Ovidiu Mihăilă, principalul Stelei, a remarcat și ei jocul deosebit al defensivei constănțene. „Felicit echipa din Constanța. Am făcut câteva greșeli care ne-au costat. Știam că se bazează pe apărare, o apărare foarte compactă, dinamică și agresivă, pe care nu am reușit să o desfacem. Linia de 9 metri a fost destul de inconstantă, iar când a fost nevoie să stăm sau să revenim în meci am făcut greșeli individuale. Pase în aut, pase la intercepție. Asta ne-a costat“, a precizat antrenorul stelist.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)

 
Citește și:
 
A cincea victorie în şase meciuri
HC Dobrogea Sud Constanţa i-a administrat Stelei prima înfrângere stagională
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii