Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:59 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Succes, vulturilor!” Judeţul Tulcea, cu patru fotbalişti selectaţi în lotul regiunii 2 de la Turneul Speranţelor

ro

22 Apr, 2021 00:00 4253 Marime text
  • Dintre cei peste 100 de copii testaţi pentru alcătuirea lotului regiunii 2 de la Turneul Speranţelor au fost opriţi 17.
 
În lotul final al regiunii 2 de la Turneul Speranţelor, competiţie fotbalistică cu rol de selecţie pentru alcătuirea lotului naţional Under-15 al României (jucători născuţi în anul 2007) au fost opriţi şi patru copii de la Victoria Delta Tulcea.
 
Pentru formarea lotului regiunii 2, au fost testaţi, în cadrul a două acţiuni de selecţie (la Tulcea şi Galaţi), peste 100 de tineri fotbalişti, din şase judeţe: Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Buzău şi Vrancea. În final, antrenorii s-au oprit la 17 jucători, cei patru de la Victoria Delta Tulcea (grupa 2007, antrenori - Emil Nanu şi Iulian Nedu) fiind: Alexandru Andrei (portar), Rareş Cernamoriţ (fundaş dreapta sau stânga), Cosmin Radu (mijlocaş stânga sau dreapta) şi Denis Niculiţă (atacant).
 
„Meritați toate aprecierile, suntem mândri de voi, vă urăm mult succes, iar cu muncă și perseverență veți putea ajunge mult mai sus! Felicitări! Menționăm faptul că atât Radu Cosmin, Niculiță Denis, cât și Costache Eduard (și el participant la acțiunea finală pe regiune) provin de la clubul de fotbal Pescăruşul Sarichioi. Salutăm și apreciem pe toți cei implicați la acest club, special Petre Radu, munca și devotamentul dumneavoasră se văd în rezultatele acestor copii deosebiți. Felicitări, domnilor! Felicităm și părinții acestor copii (inclusiv Cernamoriț Rareș - Murighiol), care fac eforturi deosebite, aducându-i zilnic, zeci de kilometri, la antrenamente, pentru ca acești copii să-și urmeze și să-și îndeplinească visele. Tot respectul. Succes, vulturilor!”, se arată pe pagina de Facebook a Victoriei Delta Tulcea. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi şi alte imagini cu jucătorii de la Turneul Speranţelor. Sursa foto: Facebook (Victoria Delta Tulcea)
 
Citeşte şi:
 
Fiii foştilor fotbalişti Radu Doicaru şi Mihai Haas, printre cei selectaţi în lotul final al regiunii 2 de la Turneul Speranţelor
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii