Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes şi pentru Cleopatra Mamaia Rugbyştii de la Tomitanii Constanţa au zdrobit în deplasare SCM Piteşti (galerie foto)

ro

05 May, 2015 00:00 2376 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa a realizat un succes zdrobitor în prima etapă din returul Campionatului Naţional rezervat jucătorilor sub 18 ani, zona Muntenia. 
 
Protagonişti ai întrecerii, alături de CSO Pantelimon, jucătorii pregătiţi de Cristian Cojocaru şi Adrian Tinca au întâlnit în deplasare ultima clasată (fără niciun punct), SCM Piteşti, de care au dispus cu 73-6 (48-3). „Am avut un start bun de retur“, s-a arătat satisfăcut Cristian Cojocaru. În etapa viitoare, formaţia constănţeană, care, în şapte meciuri, a înregistrat şapte victorii şi o înfrângere, va juca tot în deplasare, cu CT Dinicu Golescu. Tomitanii au avut succes şi în campionatul regional U-16, unde, în prima rundă din retur, au jucat pe terenul formaţiei LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa. Deşi Tomitanii folosesc în această întrecere jucători mai mici cu un an (născuţi în 2000), au câştigat disputa cu LPS, scor 24-12, şi conduc în clasament.

Nicolae Radu Mocanu - „Un pas în plus către semifinală“

Un rezultat favorabil a înregistrat în ultima etapă şi echipa Under-19 a Cleopatra Mamaia, care, în disputa de pe teren propriu cu una dintre formaţiile bune ale campionatului, CSS Bârlad, a învins cu 24-15. „Încă o victorie cu punct bonus pentru echipa noastră şi un pas în plus către semifinală“, a spus antrenorul Nicolae Radu Mocanu. Meciul a contat pentru etapa a 11-a a campionatului. În clasament, Cleopatra se află pe locul doi, având 45 de puncte, cu patru mai puţin decât liderul CSA CSS Steaua. Constănţenii au nouă succese şi un eşec, pierzând disputa cu Steaua, 6-14 în deplasare. În etapa următoare, Cleopatra va întâlni LPS Focşani, pe terenul acesteia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii