Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes şi cu CSM Rm. Vâlcea Săgeata Năvodari continuă victoriile clare din amicale (galerie foto)

ro

06 Aug, 2014 00:00 1778 Marime text
Săgeata Năvodari a câştigat la scor, cu 4-1, meciul amical de ieri cu CSM Rm. Vâlcea, primul disputat de formaţia dobrogeană în cantonamentul de la Buşteni. Pentru Săgeata au punctat Vezan (de două ori, în minutele 6 şi 35), Guerra (în minutul 3) şi Eloy (în minutul 57). CSM Rm. Vâlcea, care a încheiat ediţia trecută a Ligii a II-a, seria secundă, pe locul 3, a redus din diferenţă, pentru 3-1, în minutul 55. Antrenorii Săgeţii, Cătălin Anghel, Norbert Niţă şi Gică Butoiu, au început meciul în formula: Gordin - Cârjă, Ursu, Damian, Bruno - Bărbulescu, Muzac - Ganea, Vezan, Eloy - Guerra. După pauză, au fost folosiţi şi ceilalţi jucători.

„Sunt mulţumit de joc. Am deschis rapid scorul, iar apoi ne-am distanţat. Nu vreau să vorbesc însă foarte mult acum, important e ce vom face în meciurile oficiale. Suntem pe un drum bun, dar mai avem nevoie de întăriri pe posturile deficitare. Pentru a ne atinge obiectivele, promovarea imediată în Liga I şi un parcurs cât mai lung în Cupa României, trebuie să dispunem de un lot solid“, a declarat managerul general al Săgeţii, Aurelian Băbuţan.
Echipa din Năvodari a câştigat toate cele patru partide de verificare susţinute până acum. În afară de victoria de ieri, Săgeata a mai dispus, la Năvodari, de Granitul Babadag (5-1), de echipa Delta Dobrogea Tulcea (3-1) şi de FC Farul (4-0). La munte, Săgeata mai are stabilite amicale cu ACS Berceni (pe 8 august), cu FC Voluntari (pe 12 august) şi cu Fortuna Câmpina (pe 14 august), iar pentru data de 15 august, când se încheie cantonamentul, oficialii constănţeni încă nu au găsit un adversar.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii