Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Succes cu emoţii Voleibaliştii de la Tomis n-au luat toate punctele din meciul cu Arcada Galaţi

ro

03 Nov, 2014 00:00 1500 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a reuşit doar o victorie cu 3-2 în meciul de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Arcada Galaţi, din etapa a patra a Diviziei A1.
 
Constănţenii s-au impus greu, cu 3-2 (19-25, 25-21, 25-17, 21-25, 16-14), cedându-le oaspeţilor un punct dintre cele trei ale unei victorii cu 3-0 sau 3-1. Arcada a condus cu 1-0 şi a egalat la 2 la seturi, iar în setul decisiv, scorul a fost la un moment dat 14-14!
„Arcada este o echipă bună, în care s-au investit bani, iar pe mine m-au surprins înfrângerile lor din debutul sezonului. Contra echipei noastre, nu avea nimic de pierdut, astfel că a jucat cu dezinvoltură. A fost o partidă care ne-a pus ceva probleme, dar ne bucurăm foarte mult pentru rezultat, mai ales că a fost un succes muncit. Acest gen de victorii apropie colectivul şi îi dau încredere. La noi nu a fost nervozitate, ci dorinţa fiecăruia de a juca bine, de a împinge echipa spre victorie. Eu cred că aceste reacţii, care, de afară, par nervoase, ajută într-un fel echipa“, a declarat centrul lui CVM Tomis, Sergiu Stancu.

 Miercuri, CVM debutează în Liga Campionilor

 În clasament, campioana se menţine pe primul loc, cu 11 puncte, iar în etapa viitoare, sâmbătă, 8 noiembrie, întâlneşte în deplasare VC Banatul Caransebeş, echipa de pe locul opt, cu patru puncte. Până atunci însă, CVM debutează, miercuri, 5 noiembrie, în grupa A a Ligii Campionilor, întâlnind în deplasare, de la ora 21.30, formaţia italiană Copra Ardelia Piacenza, principala favorită la ocuparea primului loc în serie.
„Meciul nostru cu Arcada a fost unul de campionat foarte important, care a precedat meciul din Italia, în care va trebui să jucăm mult mai bine, pentru că vom avea în faţă o echipă mult mai puternică. Vom face tot ce depinde de noi pentru a reuşi o figură frumoasă. Ne putem întoarce măcar cu un punct, de ce nu? Anul trecut, am învins Halkbank Ankara în deplasare, atunci când nimeni nu se aştepta. Echipa noastră este bună, iar antrenorii Stoev, Began şi staff-ul lor pregătesc foarte bine meciul“, a mai spus Stancu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii