Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

ro

18 Jul, 2019 10:33 4435 Marime text
Al 12-lea jucător achiziţionat în această vară de echipa de fotbal SSC Farul Constanţa este Ştefan Cană, un tânăr de 19 ani, care poate juca fundaş central sau fundaş dreapta.

Cană a mai jucat la FCSB şi este internaţional Under-18 al României.

Transferul tânărului fundaş este al 12-lea anunţat de Farul pentru sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a, după Baudouin Kanda, Alexandru Stoica, Antonio Cruceru, Mihailo Mitrov, Iulian Carabela, Vlad Muțiu, Ionuţ Ursu, Dan Panait, Viorel Lică, Robert Claudiu Băciuţ şi Alexandru Nicola. 

De asemenea, alţi cinci jucători (Madikaba Doumbia, Paul Antoche, Daniel Toma, Tudor Moldovan și Cosmin Zamfir) şi-au prelungit contractele, astfel că vor juca la echipe de pe litoral şi în sezonul următor, care va începe pe 3 august.   

În cantonamentul de la Braşov, Farul a mai disputat o partidă de verificare, trecând cu 6-0 de KSE Tg. Secuiesc, formaţie de Liga a 3-a.

În celelalte două meciuri amicale de la Braşov, „marinarii“ au învins grupa 2002 de la ACS KIds Tâmpa Braşov cu 6-0 şi au remizat cu Precizia Săcele (Liga a 4-a Braşov), scor 1-1. 

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Popa-Foroglu Mircea 18 Jul, 2019 13:40 Toate transferurile sunt valoroase ! Trebuiesc adusi inapoi Paun , Celestino si Diogo daca vreti un progres real precum si doi atacanti de valoare !