Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Steaua e campioana, dar are şi slăbiciuni” Săgeata nu merge în Ghencea cu mâinile ridicate

ro

13 Sep, 2013 00:00 1176 Marime text
Nou-promovata Săgeata Năvodari susţine, sâmbătă, de la ora 21.30, în direct la Digi Sport 1, meciul de pe terenul Stelei, contând pentru etapa a şaptea a Ligii 1. „Vom avea un meci foarte greu, jucăm contra campioanei României, care e cea mai bună din ţară şi care are cel mai valoros lot şi cel mai bun antrenor. Dar asta nu înseamnă că vom merge cu mâinile ridicate, gata învinşi. Nu, vrem să facem un meci bun şi să obţinem un rezultat favorabil, chiar şi victoria.

E foarte greu de jucat contra Stelei, o echipă compactă, care face presiune sus, dar ne pregătim să le dejucăm planurile. Fizic, suntem la un nivel ridicat, trebuie să avem şi curajul şi tupeul necesare să-i dăm o replică viguroasă Stelei, pe terenul ei. Are şi ea problemele ei, nu e perfectă. Poate fi un test pentru noi, să vedem unde ne aflăm, după trei-patru luni de lucru împreună. Eu zic că am reuşit să formăm o echipă bună. Toate formaţiile aşteaptă aceste meciuri, nici nu trebuie să-i motivez foarte mult pe jucători, se mobilizează ei singuri. Sunt foarte mulţumit de stagiul montan, chiar dacă am avut câţiva jucători accidentaţi, precum Ndoye, Chiţu sau Muzac”, a declarat antrenorul principal al Săgeţii, Tibor Selymeş.  

Elementul surpriză

„Trebuie să ne bucurăm de fotbal în meciul cu Steaua, aşa cum o facem în toate partidele. Îmi doresc să marchez. E un meci obişnuit, în care sperăm să avem o evoluţie bună. Cred că atuul Săgeţii în faţa Stelei poate fi elementul surpriză, iar noi avem cu ce să ne surprindem adversarii. Ar putea fi un avantaj pentru noi că Steaua nu s-a antrenat în formulă completă în ultimul timp, însă, pe de altă parte, steliştii joacă de mult timp împreună, alcătuind o formaţie omogenă”, a declarat şi atacantul Viorel Dinu.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii