Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Steaua Dunarii Galati a castigat Cupa Hagi

ro

02 Jun, 2008 00:00 2118 Marime text
1212333881.jpg

Pe stadionul Farul au fost prezenti la finalele de duminica portarul Rapidului si a nationalei Romaniei, Dani Coman si tehnicianul Otelului, Petre Grigoras

Fotbalistii de la Steaua Dunarii Galati au castigat prima editie a turneului Cupa Hagi, desfasurat la Constanta, dupa ce au invins in finala formatia Kinder Sangeorgiu de Mures. Ultima zi a turneului de fotbal Cupa Hagi, competitie destinata fotbalistilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, le-a adus fata in fata pe FCM Resita si Gloria Bistrita, in finala pentru locul 3, iar in finala mare pe Steaua Dunarii Galati si echipa Kinder Sangeorgiu de Mures. Finala mica a fost castigata de FCM Resita, care a trecut de echipa bistriteana cu scorul de 4-2, in timp ce meciul care a decis campioana competitiei a fost adjudecat de grupa de juniori 1996 a clubului Steaua Dunarii Galati care i-a invins pe "kinderii" din Mures cu scorul de 5-1, intr-un meci arbitrat de cunoscutul cavaler al fluierului, Alexandru Tudor. Castigatoarea competitiei a fost recompensata cu o excursie la un meci din Liga Campionilor si cu un cantonament de 10 zile, alaturi de Gheorghe Hagi. Echipa clasata pe locul 2 va beneficia de un cantonament de 10 zile, sustinut in tara, in compania lui Hagi. Cea de-a treia clasata va beneficia de un cantonament de 7 zile alaturi de cel care poarta numele competitiei. La finalul Cupei Hagi au fost alesi cei mai buni jucatori ai competitiei, toti fiind jucatori ai echipei castigatoare. Astfel, cel mai bun portar a fost Victor Odainiuc, cel mai bun jucator a fost ales Robert Hodorogea. Golgheterul competitiei a fost Alexandru Tudosie care a inscris 7 goluri pe intreaga durata a turneului. La editia din acest an a Cupei Hagi a fost prezent si portarul Rapidului si al nationalei Romaniei, Danut Coman, care a inmanat trofeul pentru cel mai bun portar al turneului. De asemenea, tehnicianul Otelului Galati, Petre Grigoras a venit la stadion, dupa incheierea finalei mari, si i-a felicitat pe micii fotbalisti galateni.

Premiul "O viata pentru sport" pentru "Rege"

In cadrul aceleiasi gala de premiere, Gheorghe Hagi a primit din partea Directiei pentru Sport a Judetului Constanta reprezentata de Elena Francu, o placheta onorifica pe care era inscriptionat mesajul "O viata pentru sport"."Sunt mandru si fericit ca am avut ocazia sa creem aceasta competitie. Am privit cu un ochi spre copii pentru ca ei reprezinta viitorul. Le doresc sa creasca si sa devina sportivi de performanta, desi drumul este lung si se pot intampla multe", a spus initiatorul turneului, Gheorghe Hagi, dupa care a multumit conducerii echipei Farul Constanta pentru sprijinul acordat in organizarea competitiei: "Multumesc Constantei ca a dat posibilitatea acestor copii sa joace pe un teren de dimensiuni normale". Potrivit lui Hagi competitia va continua anii viitori, turneul urmand sa se desfasoare tot in aceasta perioada a anului.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii