Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadionul FC Viitorul a primit omologarea pentru noua ediţie a Ligii 1

ro

26 Jun, 2019 09:15 1647 Marime text
La stadionul Central al Academiei Gheorghe Hagi, de la Ovidiu, a avut loc o inspecție în vederea omologării stadionului pe care FC Viitorul Constanța va disputa partidele din Liga 1 în sezonul 2019/2020.

După ce au fost verificate amănunțit toate zonele și sectoarele din incinta și exteriorul arenei Centrale, s-a constatat că se întrunesc toate condițiile prevăzute în regulament și solicitate de LPF, astfel că stadionul Viitorului a fost omologat și pentru noul sezon al Ligii 1, după cum informează fcviitorul.ro.

La această inspecție au participat Mihai Stancu (director ordine și siguranță stadioane LPF), Aurel Ionescu (responsabil FRF, comisia stadioane), Sorin Rondak (reprezentant deținător drepturi TV), Mihai Orzan (reprezentantul DSJT Constanța), Erdin Gafar (Pambu Security), precum și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța și ai ISU Dobrogea.

Din partea FC Viitorul au participat Constantin Stamate (director organizare, ordine și siguranță), Decebal Curumi (manager servicii stadion) și Costin Anton (administratorul stadionului Central).

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii