Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadionul „Farul“ din Constanţa a primit omologarea pentru partidele din Liga a 3-a

ro

05 Apr, 2018 17:05 2790 Marime text
Este oficial! SSC Farul Constanţa a anunţat, astăzi, că stadionul „Farul“ a fost omologat pentru meciurile din Liga a 3-a.

Farişti, iată că a venit momentul să facem public anunţul pe care toţi l-am aşteptat cu sufletul la gură încă de la începutul acestui sezon! Avem deosebita plăcere de a vă informa că Stadionul “FARUL” a primit omologarea pentru organizarea meciurilor contând pentru Campiomatul Ligii a III-a la fotbal! Acest fapt reprezintă, pe lângă o nouă promisiune onorată faţă de dumneavoastră, o victorie în plan moral şi o încununare a activităţii colectivului S.S.C. Farul din ultima perioadă.

Meciul revenirii acasă va fi cel cu Progresul Spartac 1944 Bucureşti, contând pentru etapa a 20-a a Seriei a 2-a, programat sâmbătă, 14 aprilie, începând cu ora 17.00. În funcţie de starea gazonului după finalul acestei partide, în urma consultărilor cu firma care a realizat regazonarea terenului, vom lua decizia dacă şi celelalte partide care au mai rămas de disputat pe teren propriu vor putea fi găzduite tot de către arena din Str. Primăverii nr. 2.

Momentan, singurul impediment care mai stă în calea desfăşurării partidei cu Progresul pe Stadionul „Farul” îl reprezintă o promisiune asumată de noi în faţa membrilor comisiei de omologare. Aceea că, până la ora partidei, toate materialele rezultate în urma acţiunii de ecologizare a sectoarelor din Peluza Sud vor fi complet eliminate. În acest sens, facem un nou apel către suporteri, pentru a finaliza ceea ce am început, în ziua de marţi, 10 aprilie 2018, indiferent de oră. Ceea ce am realizat până acum este infim în comparaţie cu ceea ce mai avem de făcut!

Pe această cale, dorim să mulţumim tuturor celor care au contribuit la realizarea acestei promisiuni: sponsorilor şi partenerilor, suporterilor, voluntarilor constănţeni şi grupelor de copii, care au participat la ecologizare, colegilor de la DJST Constanţa, firmei care a redat gazonului strălucirea de odinioară şi vouă, generaţiilor de constănţeni care iubiţi acest club mai presus de orice! Vă aşteptăm în număr cât mai mare la REVENIREA ACASĂ!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!, se arată în comunicatul SSC Farul. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii