Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadionul echipei FC Viitorul a fost omologat pentru sezonul 2018/2019 (galerie foto)

ro

10 Jul, 2018 09:20 2020 Marime text
La baza sportivă a Academiei Gheorghe Hagi a avut loc o inspecție în vederea omologării stadionului Central, pe care FC Viitorul dispută partidele din Liga 1, pentru sezonul 2018/2019.

După ce s-au inspectat toate zonele și sectoarele din incinta și exteriorul arenei Centrale a Academiei de Fotbal “Gheorghe Hagi”, s-a constatat că stadionul Viitorului întrunește toate condițiile prevăzute în regulament și solicitate de LPF, astfel că a fost omologat și pentru noul sezon al Ligii 1.

La această inspecție au participat Mihai Stancu (șef departament inspecție stadioane LPF), Sorin Cojocaru (responsabil securitate în cadrul FRF), Sorin Rondak (reprezentant deținător drepturi TV), Mihai Orzan (consilier DSJ Constanța), Erdin Gafar (de la firma de pază), precum și reprezentanți ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța, ai ISU Dobrogea.

Din partea FC Viitorul au participat Constantin Stamate (director organizare, ordine și siguranță), Decebal Curumi (director coordonator organizare meciuri) și Costin Anton (administratorul stadionului Central).

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii