Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stadionul central de la Ovidiu găzduieşte, miercuri, un meci de Liga Campionilor (Galerie Foto)

ro

20 Oct, 2015 00:00 1255 Marime text


Confruntarea internaţională FC Viitorul - FC Minsk, contând pentru manşa secundă a turului întâi din Youth League (competiţie fotbalistică ce e cunoscută şi sub denumirea de Liga Campionilor pentru Tineret), se va disputa miercuri, 21 octombrie, de la ora 18.00, pe stadionul central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, arena pe care îşi dispută partidele de pe teren propriu echipa de seniori FC Viitorul.
 
În urmă cu trei săptămâni, în capitala Belarusului, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 2-2. Golurile constănţene din acel joc au fost înscrise de Răzvan Marin (25 - din penalty) şi Andrei Ciobanu (67), după ce gazdele făcuseră 2-0 încă din primele 20 de minute, graţie reuşitelor lui Dzmitry Bessmartny (6) şi Ivan Bakhar (19).
 
„La prima vedere, FC Viitorul porneşte în retur cu micul avantaj al golurilor înscrise în deplasare, însă antrenorul Vasile Mănăilă şi directorul tehnic Lucian Burchel au avut grijă în tot acest interval ca elevii lor să nu se considere dinainte calificaţi“, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi. „Suntem mai tehnici şi cu siguranţă vom găsi drumul spre victorie“, a declarat fotbalistul Viitorului Cristian Ene. „Sperăm să evităm greşelile din tur şi să obţinem calificarea“, a spus şi Andrei Ciobanu, un alt jucător constănţean.
 
Partida va fi arbitrată de o brigadă din Cipru, alcătuită din Vasilis Dimitriou, Charalambos Georgiou şi Nikos Egglezou. Rezervă este Claudiu Marcu (din Constanţa).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii