Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, ultimul amical Echipa suporterilor a învins formaţia de Liga a III-a Axiopolis Cernavodă

ro

19 Aug, 2016 00:00 7011 Marime text

 
SSC Farul Constanţa, echipa înfiinţată de suporterii FC Farul, a disputat, aseară, ultimul amical înaintea începerii Ligii a IV-a, eşalon în care s-a înscris. Formaţia constănţeană a întâlnit în deplasare Axiopolis Cernavodă (nou-promovată în Liga a III-a), de care a dispus cu 2-1 (1-1).
 
Axiopolis a condus cu 1-0, după care Ionuţ Florea a egalat, stabilind scorul pauzei. Reuşita victoriei SSC Farul i-a aparţinut lui Bumbac, în primul sfert de oră din partea secundă.

Ion Barbu a jucat mijlocaş

Antrenorul principal al echipei suporterilor, Ion Barbu, a jucat din nou titular, însă puţin, până a ajuns la meci Măgureanu, căruia i-a cedat locul în teren în minutul 25. Formula de start a SSC Farul a fost: Tătar - Elisei, Răvoiu, Bumbac, Meleandră - I. Barbu (25 Măgureanu) - D. Popa, Ochia, I. Florea, Beşleagă - Mazilu. Au mai jucat Iacob şi Mândră. Al. Grigoraş, Pătraşcu şi Vl. Neagu nu au putut veni la această partidă, dar vor fi prezenţi la debutul SSC Farul în campionat, duminică, de la ora 11.00, la meciul cu Sparta Techirghiol, care se va juca la Techirghiol.

Mai vin jucători

„A fost un antrenament bun pentru noi înaintea partidei de la Techirghiol. În mare parte, sunt mulţumit de atitudinea băieţilor. Mă satisface, normal, şi rezultatul, obţinut în faţa unei formaţii de Liga a III-a, care, faţă de noi, este şi la un alt nivel cu pregătirea. Eu zic că ne-am descurcat. Totuşi, ratăm încă mult. Trebuie să mai lucrăm la acest capitol”, a declarat Ion Barbu, care a anunţat că din lotul SSC Farul vor face parte şi Raj Cărăuleanu, şi Dorel Zaharia, dar şi alţi fotbalişti.   
 

Mulţi absenţi la Axiopolis

Antrenorii lui Axiopolis, Vasile Enache, Vasile Gheorghe şi Dobrin Chirilă, au început meciul în formula: G. Celnicu - Regep, Enache, Zaharia, Benghea - Buhuş, I. Gheorghe, Moldoveanu - Metcher, Moise, Al. Hristu. Schimbările au fost: la pauză - Enache - C. Hristu; în minutul 60 - Regep - Dumitrescu; în minutul 65 - Nanu - G. Hristu, Metcher - Ivan; în minutul 75 - Moise - Enache; în minutul 80 - Memet - Zaharia, Rădoi - Buhuş.
 
„A fost o partidă destul de disputată. Noi am avut mulţi absenţi şi am folosit mulţi tineri. Dogaru, Rusu, Andreescu, A. Celnicu şi Iacobici sunt accidentaţi. Fotescu a plecat la Viitorul II, iar Husein la Farul. Mirică nu a putut veni la meci, iar pe Antip sperăm să putem conta şi în continuare. S-a simţit o stare de oboseală în rândul jucătorilor, care nu erau obişnuiţi cu antrenamente zilnice”, a declarat Vasile Enache. Mâine, de la ora 11.00, la Cernavodă, Axiopolis susţine un nou amical, cu FC Viitorul II.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii