Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul și-a prezentat noua echipă administrativă și noutățile din lotul de jucători (galerie foto)

ro

01 Mar, 2019 17:44 5074 Marime text
Cu o zi înaintea primului meci oficial de pe teren propriu din 2019, FC Farul și-a prezentat noua echipă administrativă și cele 16 achiziții care au întărit lotul de jucatori. 

Fotbaliștii nou transferați sunt: Raul Avram, Gabriel Frunză, Denis Ispas, Pedro Celestino, Diogo Rosado, Rafael Miranda, Joao Diogo, Paul Antoche, Adrian Juncu, Daniel Toma, Tudor Moldovan, Marco Ehmann, Ștefan Pacionel, Demir Arif, Robert Neciu și Mihai Șandru.    

În cadrul oficial de la sala "Remus Opreanu", principalul investitor Ciprian Marica, alături de directorul sportiv Tiberiu Curt, a confirmat noul drum pe care formația Alb-Albastră, iar antrenorul Petre Grigoraș a promis că elevii săi vor lupta mâine pentru a oferi prima victorie din acest an pentru publicul constănțean. 

Cu această ocazie, au fost prezentați oficial și noii componenți ai echipei administrative, fostele glorii ale Farului, Florin Lungu - organizator de competiții și Ion Barbu - delegatul echipei.

Ciprian Marica, principalul investitor are mare încredere în conducerea municipiului Constanța. 

"Ne dorim să avem o arenă nouă. Și din câte am discutat cu primarul Constanței, este si un plan de modernizare a stadionului, de reabilitare. Așa că abia așteptăm și noi să vedem acest stadion într-o formă cât mai bună. Suntem încrezători în oamenii care conduc orașul, sunt deschiși, și acest lucru ne dă speranțe că putem construi ceva frumos la Constanța" a menționat Ciprian Marica.

Mâine, de la ora 11.00, în tribunele stadionului din strada Primăverii are loc confruntarea cu liderul Ligii a 2-a, Sportul Snagov.

Sursa foto & text: Facebook FC Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii