Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul, mesaj către suporterii farişti participanţi la manifestaţiile de protest

ro

03 Feb, 2017 00:00 3024 Marime text
Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa s-a adresat ieri suporterilor farişti care vor participa la manifestaţiile de protest din această perioadă, îndemnându-i să aibă o atitudine cât mai civilizată. 
 
„Suporter Spirit Club Farul Constanţa îndeamnă toţi suporterii farişti care vor decide să participe astăzi (n.r. ieri) sau în zilele următoare la manifestaţiile de protest să-şi exprime drepturile constituţionale la asociere şi liberă exprimare într-un mod cât mai civilizat, astfel încât să nu expună la situaţii neplăcute atât propria persoană, cât şi pe ceilalţi participanţi la evenimente! Incidentele violente produse ieri seară (n.r. miercuri seară) în Piaţa Victoriei din Bucureşti, care au fost puse pe seama suporterilor echipelor de fotbal, nu au putut trece neobservate, astfel încât instituţiile statului vor urmări cu atenţie desfăşurarea acţiunilor de protest, cu intenţia de a pedepsi orice manifestare despre care vor avea motive întemeiate (sau nu!) să considere că încalcă normele de convieţuire socială. Nu vă expuneţi la asemenea situaţii neplăcute, exprimaţi-vă punctul de vedere într-un mod paşnic, nu provocaţi şi, cel mai important, nu vă lăsaţi provocaţi!“, se arată în comunicatul SSC Farul.
 
Gruparea sportivă înfiinţată în vara anului trecut de fani ai defunctei FC Farul a precizat că ea, ca structură de sine stătătoare, nu participă la aceste acţiuni, „dar nu poate şi nici nu doreşte să restrângă în niciun fel drepturile cetăţeneşti ale membrilor şi simpatizanţilor săi“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii