Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul intră în cantonament la Tulcea pentru meciul cu Pescăruşul Sarichioi

ro

15 Jun, 2017 16:01 2035 Marime text
Campioana la fotbal a județului Constanța, SSC Farul, dispută sâmbătă, 17 iunie, meciul tur al barajului de promovare în Ligă a 3-a, întâlnind în deplasare, de la oră 18.00, campioana județului Tulcea, Pescărușul Sarichioi. Mâine, SSC Farul va efectua un antrenament la Constanța, după care, la oră 18.30, va pleca la Tulcea, unde va intra într-un mini-cantonament la un hotel din oraș.

Jocul cu Pescărușul se va juca pe terenul din Sarichioi. SSC Farul are lotul complet, singură absența fiind cea a lui Robert Neagoe, care nu va putea veni la turul barajului.

"Farul este favorită în această dublă, având echipă mai valoroasă, dar trebuie să fim atenți", a declarat Ion Barbu, antrenor SSC Farul. 


Gică Mina este de părere că în dubla de baraj formaţia care va juca sub presiune va fi SSC Farul, însă constănţenii au capacitatea de a depăşi această situaţie şi de a promova în Liga a 3-a. 

„Primul nostru obiectiv, câştigarea Ligii a 4-a, l-am îndeplinit. Urmează capitolul 2, barajul, care este esenţial pentru noi. Sperăm să fie încununarea unui sezon de excepţie al SSC Farul“, a declarat atacantul Alexandru Grigoraş. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii