Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul întâlneşte Aerostar Bacău la Constanţa. Partidă importantă în lupta pentru evitarea retrogradării!

ro

20 Apr, 2019 00:00 1517 Marime text
Stadionul „Gheorghe Hagi“ din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 20 aprilie, meciul de fotbal SSC Farul - Aerostar Bacău, contând pentru etapa a 31-a a Ligii a 2-a. În clasament, echipa de pe litoral ocupă locul 15 (primul deasupra liniei retrogradării), cu 33 de puncte, în vreme ce formaţia băcăuană (cea care l-a lansat în fotbalul mare pe actualul antrenor al SSC Farul, Petre Grigoraş) se află în zona fierbinte, pe poziţia a 17-a, cu 29 de puncte.
 
Reprezentanta Constanţei în eşalonul de elită al rugby-ului românesc (SuperLiga), echipa Tomitanii (nou promovată în campionat), susţine sâmbătă, 20 aprilie, partida din etapa a 11-a, în deplasare cu Dinamo Bucureşti. În clasament, Tomitranii se află pe locul 8, cu 5 puncte, în vreme ce Dinamo e pe poziţia a 6-a, cu 11 puncte. Tot sâmbătă, are meci şi CS Năvodari, în etapa a patra a turneului play-off din Divizia Naţională de seniori. Pe stadionul „Flacăra“ din Năvodari, echipa locală, aflată pe prima poziţie, cu 14 puncte. Întâlneşte, de la ora 14.00, a doua clasată, RC Bârlad, care a strâns tot 14 puncte până acum.
 
La handbal, echipa masculină CS Medgidia dispută sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00, meciul din etapa a 28-a a Diviziei A, seria B, întâlnind în deplasare CSU Piteşti. CS Medgidia e a treia în ierarhie, cu 47 de puncte, în vreme ce formaţia din Trivale ocupă poziţia a cincea, cu 34 de puncte. Celaltă reprezentantă a judeţului Constanţa în serie, HC Dobrogea Sud II (locul 2, cu 48 de puncte) are rundă liberă în acest weekend.
 
Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 17.00, echipe de fotbal CS Medgidia şi Axiopolis Cernavodă sunt angrenate în etapa a 24-a a Ligii a 3-a, seria secundă. CS Medgidia (locul 10, cu 22 de puncte) joacă pe teren propriu, pe stadionul „Iftimie Elisei“ din Medgidia, cu Unirea Slobozia (locul 2, cu 49 de puncte). Axiopolis (locul 8, cu 26 de puncte) întâlneşte în deplasare Sportul Chiscani (locul 13, cu 19 puncte).
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii