Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța vizează în meciul cu Metaloglobus București a treia victorie consecutivă

ro

21 Mar, 2019 14:35 1265 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța susține sâmbătă, 23 martie, de la ora 11.00, meciul din etapa a 26-a a Ligii a 2-a, întâlnind în deplasare Metaloglobus București.

În clasament, echipa gazdă se află pe locul 12, cu 29 de puncte, în vreme ce SSC Farul ocupă poziția a 17-a (retrogradanta), cu 26 de puncte, însă distanța față de formațiile din fața sa e mică.

SSC Farul vine după două victorii consecutive si vrea sa o obțină sâmbătă pe a treia, însă meciul va fi unul foarte greu, Metaloglobus, o echipa valoroasa, nepierzand vreo partidă dintre cele patru jucate in 2019.

"Ne dorim să continuăm seria jocului  bun si a victoriilor. A fost o creștere ușoară în joc, dar putem mai mult. Ne așteaptă un meci extrem de greu. Metaloglobus e o surpriză plăcută, s-a întărit la nivelul lotului si al băncii tehnice. Rezultatele sale nu sunt întâmplătoare", a declarat antrenorul principal al SSC Farul, Petre Grigoraș, care nu se va putea baza pe patru jucători, Ehmann, Toma (aflați la lotul Under-19), Moise și Ispas (suspendati).

"Vrem să legăm trei succese. Victoriile aduc victorii. Speram sa-i administrăm lui Metaloglobus prima înfrângere din 2019. Jocul nostru incepe usor-usor sa se lege", a spus si Raul Avram, căpitanul SSC Farul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii