Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost testat și un jucător turc SSC Farul Constanța, victorie la scor în amicalul cu Victoria Cumpăna

ro

27 Jan, 2018 15:18 3101 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, a câștigat la scor, cu 7-0 (2-0), partida amicală jucată astăzi, pe stadionul Farul din Constanța, cu Victoria Cumpăna (Liga a 5-a).

Golurile au fost marcate de Cl. Dragu (16), Zamfir (43), Botea (53, 67), R. Farcaș  (57), Androne (72) și Vl. Suciu (83).

În prima repriză, SSC Farul a jucat cu: Gurău - Juncănaru, Lamine, Kwadwo, Ștefancu - Iani, Tudorică - Zamfir, R. Stănescu, V. Șicu - Cl. Dragu.

Echipa care a început partea secundă a fost: Vl. Neagu - Dohotariu, Vl. Suciu, Botea, Androne - I. Florea - Răduc, Robu, R. Farcaș, Caragea - Milotin. Au mai jucat portarul Cebotari și fotbalistul turc Ridvan Irecen (fundaș stânga, născut în 1997), care este în probe.   
 
A fost a două dispută de verificare susținută de SSC Farul în această iarnă, după 0-2 la Constanța, săptămâna trecută, cu Abatorul Slobozia, liderul Ligii a 4-a din județul Ialomița.

Astăzi, la SSC Farul nu au jucat Cârstocea, Al. Grigoraș, Pătulea și Vântu, toți menajați în urma unor probleme medicale.  

Sursa foto: Facebook (SC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii