Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța va disputa un amical cu Victoria Cumpăna

ro

24 Jan, 2018 22:20 3279 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța, clasată pe locul doi în seria secundă a Ligii a 3-a, va susține al doilea meci amical al perioadei de pregătire sâmbătă, 27 ianuarie, în compania formației Victoria Cumpăna, din Liga a 5-a a județului Constanța.
 
Partida se va disputa pe stadionul Farul, de la ora 11.00.

Este prima oară în istoria fotbalului cumpănean când echipa noastră intâlnește Farul Constanța. Mult succes!, se arată pe pagina de Facebook a CS Victoria Cumpăna, a cărei echipă de fotbal seniori a fost preluată de fostul jucător al FC Farul Vasilică Cristocea. 

 
În primul meci de pregătire al acestei ierni, SSC Farul a fost învinsă cu 2-0 de Abatorul Slobozia (liderul Ligii a 4-a a județului Ialomița), confruntarea fiind găzduită tot de stadionul Farul.
 
Formația suporterilor a stabilit o partidă de verificare și pe 24 februarie, când va întâlni Academia Rapid (Liga a 4-a din capitală), ocazie cu care SSC Farul își va prezenta lotul lotul pentru retur. Din grupul de jucători nu mai fac parte, pe lângă Nițescu, Milea și Agache, nici atacantul Alin Mazilu și apărătorul Andrei Rusu.  

Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, 2 - Facebook (Victoria Cumpăna)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii