Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa încheie astăzi vacanţa. Mai mulţi jucători noi, prezenţi la reunire

ro

15 Jan, 2018 00:00 3987 Marime text

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa pune punct astăzi vacanţei de iarnă, demarând pregătirea pentru returul Ligii a 3-a.
 
Clasată pe locul secund în seria a doua de campionat, la două puncte în spatele liderului Progresul 1944 Spartac Bucureşti, formaţia de pe litoral a fost convocată la ora 14.00, la stadionul „Farul“, iar la reunire vor fi prezenţi şi mai mulţi jucători noi. Printre ei, Marius Tudorică, de la FC Voluntari (fotbalist cu care SSC Farul s-a înţeles, iar acum se vor semna actele), Codruţ Matei (care a mai jucat pentru SSC Farul, în Liga a 4-a), Andrei Răduc (transferat în iarna lui 2017 de la Academia Farul la Juventus Bucureşti) sau un fundaş dreapta de la Dinamo. De asemenea, SSC Farul poartă discuţii cu mai mulţi jucători, unii dintre ei cu evoluţii inclusiv la Liga 1.
 
Până în prezent, din lotul pe care antrenorul principal Petre Grigoraş şi ajutoarele sale l-au avut la dispoziţie în tur s-a căzut la înţelegere pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractelor cu Costel Niţescu, Sebastian Agache şi Ciprian Milea. SSC Farul va efectua prima parte a pregătirii la Constanţa, iar apoi este în plan un cantonament în Antalya. Echipa constănţeană are ca obiectiv promovarea imediată în Liga a 2-a, iar în prima etapă din retur va întâlni pe 3 martie, în deplasare, Unirea Slobozia, echipă clasată pe locul patru.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

SSC Farul Constanţa s-a înţeles cu un fotbalist de la FC Voluntari

Când se reuneşte echipa fanilor Fotbalistul Costel Niţescu şi-a reziliat contractul cu SSC Farul Constanţa

„Sentimentele noastre sunt deja la apogeu!“ Pentru 2018, SSC Farul Constanța și-a stabilit trei obiective de bază

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii