Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța, egal în al patrulea amical din Antalya (galerie foto)

ro

11 Feb, 2019 18:12 2211 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanța a susținut, astăzi, al patrulea meci amical al stagiului de pregătire din Antalya, întâlnind în stațiunea Lara formația FC Kolos Kovalivka, din Ucraina.

Scorul a fost deschis de Kolos, iar SSC Farul a reușit apoi egalarea, grație lui Celestino (care a marcat din penalty), 1-1 rămânând și scorul final.

Formația constănțeană a început meciul cu echipa: M. Popa - Antoche, Ispas, Iani, Doumbia, Neciu, Celestino, Rosado, Mamodou, Moise, Diogo. Rezerve: Avram - Sabangeanu, Juncu, Arif, Șandru, G. Păun, Șt. Pacionel, Doman, Zanfir.  

În ciuda jocului destul de tare prestat de jucătorii ucrainieni, specific formațiilor din această zonă, constănțenii au dominat întâlnirea în multe momente, având mai multe ocazii de a marca, în special în partea a doua a întâlnirii, se arată pe pagina de Facebook „FC Farul Constanţa“. 


În celelalte confruntări din Antalya, SSC Farul a înregistrat înfrângeri: 1-3 (gol Păun) cu Velez Mostar (Bosnia - Herțegovina), 0-2 cu FC Kazanka Moscova (Rusia) şi 2-3 (Pedro Celestino, Momodou Ndiaye) cu ŢSKA Moscova Under-21 (Rusia). 

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii