Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța are trei jucători indisponibili pentru meciul cu Agricola Borcea

ro

15 Mar, 2018 14:08 1558 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanta, clasata pe locul doi in seria secunda a Ligii a 3-a, cu 35 de puncte, sustine sambata meciul din etapa a 15-a a campionatului, intalnind in deplasare, de la ora 15.00, Agricola Borcea, care ocupa pozitia a zecea, cu 11 puncte.

Pentru aceasta partida antrenorii SSC Farul nu pot conta pe trei jucatori, toti cu probleme medicale: Pătulea, Cocârlă si Robu.

"Agricola este o echipa noua pentru noi, a schimbat marea majoritate a jucatorilor din tur si se zice ca s-a intarit. Noi stim insa ce avem de facut. Speram intr-o evolutie si mai buna fata de cea din prima etapa. Pentru noi singura varianta e victoria. Altceva nu exista. Daca nu abordezi insa serios meciul, te poti astepta si la probleme, dar sunt convins ca baietii se vot mobiliza. E o etapa care ne-ar putea propulsa pe primul loc intrucat liderul Progresul 1944 Spartac intalneste Unirea Slobozia, o formatie redutabila, dar in primul rand conteaza ce vom face noi. Speram ca suprafata de joc a stadionului de la Borcea sa ne permita sa ne facem jocul. Ne dorim foarte mult sa disputam meciurile de acasa pe stadionul Farul. Sa speram ca acest lucru se va indeplini cat mai repede", a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii