Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanța a anunțat încă trei transferuri. Miercuri, ultimul amical înaintea începerii campionatului (galerie foto)

ro

16 Feb, 2019 09:33 2845 Marime text
Echipa de fotbal de Liga a 2-a SSC Farul Constanța a anunțat încă trei transferuri: Mihai Șandru, Robert Neciu și Paul Antoche.

Mihai Șandru (21 de ani, fundaș stânga sau extremă stânga) a jucat ultima dată la Academica Clinceni, Robert Neciu (20 de ani, fundaș stânga) vine de la FC Viitorul, iar Paul Antoche (26 de ani, mijlocaș), ultima dată la Petrolul Ploiești, a mai evoluat la formații precum Mioveni, Otopeni, Unirea Tîrlungeni sau Balotești.

Reveniți, ieri, din cantonamentul din Antalya, fotbaliștii SSC Farul au două zile libere, iar miercuri, 20 februarie, vor susține ultimul amical înaintea începerii campionatului, la Medgidia, cu echipa locală, CS Medgidia, care joacă în Liga a 3-a.

Aflată pe loc de retrogradare, 17, cu 20 de puncte, în Liga a 2-a, SSC Farul va debuta oficial în 2019 sâmbătă, 23 februarie, de la ora 11.00, pe terenul Academicii Clinceni, care se află pe locul doi, cu 45 de puncte.

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii