Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul. Comparaţie cu Ploieşti şi Cumpăna Ciprian Marica - „Deocamdată, la Constanţa, nu avem parte decât de promisiuni“ (galerie foto)

ro

03 May, 2019 00:00 3762 Marime text
Finanţatorul SSC Farul, Ciprian Marica, îşi doreşte ca echipa de fotbal Constanţa să beneficieze şi de implicarea autorităţilor locale. Din acest punct de vedere, derby-ul de sâmbătă cu Petrolul Ploieşti este unul dezechilibrat, punctează fostul internaţional.
 
„Două echipe de tradiţie, două echipe care spun povestea atâtor ani de fotbal şi a unei comunităţi întregi. Vorbim de Ploieşti şi de Constanţa. E puţin dezechilibrat, să spun aşa, acest derby, pentru că întâlnim o echipă a Petrolului care are toate condiţiile şi întâlnim o echipă a Farului, pe care mă chinui de unul singur să reuşesc să o ţin în viaţă“, a spus Ciprian Marica, la Telekom Sport.
 
Finanţatorul clubului constănţean a dat şi un alt exemplu, pe lângă Ploieşti, Cumpăna! „Mă uit şi văd pe toate stadioanele pe unde mergem cu Farul că municipalitatea, Consiliile Locale, Consiliile Judeţene sunt implicate. Şi, deocamdată, la Constanţa nu avem parte decât de promisiuni. Citeam o ştire de un stadion şi de un campus de fotbal sau de sport la Cumpăna, la câţiva kilometri de Constanţa. Cu siguranţă ne dorim şi la Constanţa, care, ca oraş, merită să aibă un stadion. Este nevoie. Şi sperăm ca cei care sunt factori decizionali să se implice mai mult“, a mai spus Ciprian Marica, potrivit sursei citate.

După cum a declarat aseară, la Digi Sport, Marica speră în continuare în sprijinul administrației locale constănțene. „Am încredere că autoritățile locale vor veni alături de noi în acest proiect. Ne-am propus promovarea în sezonul viitor și toată suflarea faristă își dorește realizarea acestui obiectiv“, a spus fostul fotbalist.
 
Compania Naţională de Investiţii (CNI), instituţie care îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, a recepţionat o nouă investiţie în infrastructura sportivă, Complexul Sportiv „Sf. Nicolae“ din comuna constănţeană Cumpăna. „Proiectul a fost realizat în conformitate cu normele şi recomandările federaţiilor de profil şi cuprinde un teren de fotbal cu o dimensiune de 105 m x 68 m, care respectă cerinţele UEFA, iar valoarea totală a contractului a fost de 14,1 milioane lei. Complexul are 850 de locuri în tribune şi dispune de spaţii dedicate şi altor discipline sportive, precum: atletism (pistă de alergare cu 4 culoare pentru 400 m, aruncarea ciocanului, aruncarea discului şi a greutăţii), oină (teren de oină), handbal, volei, baschet, tenis“, se arată pe pagina de Facebook a MDRAP.
 
Sursa foto: 1 - Facebook (FC Farul Constanţa); galerie - Facebook (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice - România)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii