Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul a debutat în Liga a 3-a cu un egal pe terenul lui FC Voluntari II

ro

01 Sep, 2017 19:14 4448 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanța a realizat un rezultat bun, astăzi, la debutul în Liga a 3-a, remizând, scor 0-0, pe terenul formației FC Voluntari II, o contracandidată a constănțenilor la promovarea în Liga a 2-a.
 
Partida a contat pentru etapa a doua a campionatului, iar oaspeții și-au creat multe ocazii, în prima repriză mingea lovind de două ori bara (Mazilu 5 - portarul a respins în bară; Stănescu 14).

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina) a început meciul cu: Gurău - Juncănaru, Diakite, Botea, Vântu - Vl. Suciu - Al. Grigoraș (cpt.), Nițescu, R. Stănescu, Zamfir - Mazilu. Au mai jucat I. Florea, V. Șicu, Milea și  Apostolache.

FC Voluntari II este antrenată de Dinu Todoran, fost jucător al FC Farul.  

Formula de start a gazdelor a fost: Petrariu - Leasă, Cisă, Mitache, Uțoiu - Tudorică, Tăbăcariu, Căpățână - Ureche - Voicu, Ad. Bălan (cpt.).  
A fost un meci bun, deschis, cu multe ocazii, de ambele părți. Am întâlnit o echipă solidă, care a avut în componență câțiva jucători care au evoluat și la echipa mare, precum Bălan, Petrariu, Tăbăcariu sau Căpățână. Noi am avut situații de gol mai multe și mai clare, două bare și alte oportunități . Dacă am fi reușit să înscriem, am fi câștigat. Este adevărat, și gazdele au ratat, având și o bară. În ansamblu, am făcut un meci și un rezultat bun, în condițiile în care încă nu suntem omogeni și am jucat contra unei echipe care sigur va pierde foarte puține puncte pe teren propriu. Am avut angajament bun și ne-am creat ocazii. Din păcate, n-am reușit să marcăm, ceea ce ne dă o undă de regret. Dar e un început dătător de speranțe pentru viitor, prin prisma atitudinii și a evoluției băieților, a declarat Petre Grigoraș.  

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii