Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii de la Kempo Năvodari au urcat de 19 ori pe podium la Naționalele de Kempo K1

ro

17 Jun, 2021 00:00 3353 Marime text
 

 
  • Gruparea din Năvodari a participat la competiția din București cu 20 de sportivi.
 
La Campionatul Național de Kempo K1, de la București, întrecere care a reunit 400 de sportivi, de la 38 de cluburi din țară, a participat și Kempo Năvodari, iar sportivii pregătiți de Marcel Jipeanu au luptat foarte bine, obținând 19 medalii (14 de aur și cinci de argint).
 
Gruparea din Năvodari a participat cu 20 de sportivi, 19 dintre aceștia reușind să se califice în finale. Mai mult, la o categorie, finala și-au disputat-o două sportive năvodărene. „Sunt foarte fericit, deoarece, cu aproximativ o lună în urmă, când terminasem Campionatul Național de Semi Kempo, promisesem că la acest campionat, la care este proba noastră favorită, vom aduce rezultate mult mai bune. Iar lucrurile s-au adeverit. A fost o zi grea și foarte lungă, mulți dintre sportivii noștri câștigând câte patru meciuri pentru locul 1. La una dintre finale, două fetițe de la noi au ajuns să lupte între ele, deci aici automat nu puteam lua locul 1 cu amândouă“, a punctat Marcel Jipeanu.
 
Au urcat pe podium: Fabian Jipeanu - medalie de aur, Mario Bucăluță - aur, Daniel Cioabă - aur, Alin Buzoianu - aur, Cristina Tăbîrcă - aur, Vlad Cojocariu - aur, Eduard Șchiopu - aur, Bogdan Cojocariu - aur, Aida Jipeanu - aur, Cosmina Marin - aur, Maria Trigos - aur, Nadia Cojocariu - aur, Maria Cimpoeru - câștigătoare a două medalii de aur, la două categorii diferite, Andrei Potoceanu - argint, Daria Langu - argint, Florin Stancu - argint, Maria Chiricheș - argint și Dacian Bucăluță - argint. Cezar Fulina a ocupat poziția a cincea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu sportivii năvodăreni. Sursa foto: Facebook (Marcel Jipeanu) 
 
Citește și:
 
Luptătorii de la Kempo Năvodari au obţinut 20 de medalii la Campionatul Naţional de Kempo K1 (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii