Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivii CS Farul Constanţa de la gimnastică aerobică au urcat pe podium la Jocurile Mondiale

ro

26 Jul, 2017 00:00 2006 Marime text
A zecea ediţie a Jocurilor Mondiale, de la Wroclaw (Polonia), le-a adus medalii şi sportivilor CS Farul Constanţa de la gimnastică aerobică. Aceştia au concurat la toate cele trei secţiuni în care România (antrenoare, Maria Fumea şi Mariana Mezei) a intrat în competiţie, grup, perechi şi aerobic dance.

Tricolorii au obţinut două medalii, la grup (argint) şi la perechi (bronz), în vreme ce la aerobic dance s-au clasat pe poziţia a cincea. Din grupul României patru dintre cei cinci componenţi au fost de la CS Farul (Andreea Bogati, Lucian Săvulescu, Dacian Barna şi Marian Broţei). În calificări, echipa tricoloră a fost prima, cu 22,200 puncte, devansând China (21,683). În finală însă, cele două formaţii au făcut schimb de locuri, iar România a încheiat concursul cu argintul, deşi a obţinut un punctaj mai bun ca în calificări (22,305).

La perechi, pentru România au concurat Andreea Bogati şi Dacian Barna, de la CS Farul, care, şi în calificări, şi în finală au ocupat locul trei, cu un punctaj de 21,650, respectiv 21,700.

La aerobic dance, CS Farul a avut cinci sportive în formaţia de opt a României (Lavinia PanaeteMădălina Cioveie, Andreea Bogati, Bianca Gorgovan şi Cristina Nedelcu). A fost o formula nouă, faţă de Cali 2013 rămânând doar Andreea Bogati. Tricolorele au fost foarte aproape de pătrunderea în finala de patru, acumulând 18.100 puncte şi lipsindu-le doar 0,125 pentru a urca de pe locul cinci pe patru.
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Gimnastică) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii