Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sportivi cunoscuţi printre invitaţi Fotbalistul Vlad Achim a făcut nunta la Constanţa. Cine a cântat la eveniment

ro

29 May, 2018 00:00 12990 Marime text
Fotbalistul Vlad Achim a petrecut la Constanţa cu ocazia nunţii sale. Mijlocaşul s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, Oana - Elena, în 2016, iar acum au avut loc ceremonialul religios (la Biserica „Sf. Spiridon“) şi petrecerea cea mare (la un local din Mamaia). Născut în urmă cu 29 de ani, la Constanţa, Vlad a făcut junioratul la FC Farul, iar printre echipele de seniori la care a evoluat până acum se numără Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Viitorul, FC Voluntari, FCSB şi FC Botoşani (unde a fost împrumutat la începutul acestui an de FCSB).
 
Vlad şi Oana - Elena au avut la nuntă în jur de 160 de invitaţi, printre care şi câţiva sportivi, precum fotbaliştii Alex Măţel (de la Dinamo Zagreb, fost coleg cu Vlad la juniorii FC Farul) şi Florin Tănase (căpitanul FCSB) sau rugbystul Iulian Zapan (de la CS Năvodari, prieten vechi cu Vlad).
 
„A fost un eveniment foarte frumos. Ne-am simţit excelent şi ne bucurăm că şi invitaţilor noştri le-a plăcut“, a declarat fotbalistul. Atmosfera a fost întreţinută la nuntă, printre alţii, de taraful George Urziceanu, de Bogdan Dumitraşcu (finalist al ediţiei din 2015 a show-ului TV „Românii au talent“), cei care au fost şi la nunta lui Iulian Zapan, sau de Nikolaos Papadopoulos.
 

„O viaţă plină de înţelegere şi armonie!“

 
„Casă de piatră! A fost o nuntă super de frumoasă!“, „În cea mai frumoasă zi din viaţa voastră, suntem alături de voi cu inima şi gândul şi vă urăm numai fericire şi bucurii! Să vă iubiţi mereu ca în această zi minunată şi să aveţi o viaţă plină de împliniri. Casă de piatră din toată inima!“, „Multă fericire şi sănătate alături de micuţa prinţesă!“, „Casă de piatră şi să vă fie viaţa plină de fericire şi încredere!“, „Casă de piatră, multă fericire întregii familii!“, „O viaţă plină de înţelegere şi armonie!“, „Casă de piatră, prietene, şi multe realizări în viaţă să aveţi alături de cei dragi!“ sau „Fericire şi iubire infinite!“, au fost câteva dintre urările celor apropiaţi.  
 
Sursa foto: Facebook      
   
Citeşte şi:
 

Lansat în fotbal de FC Farul Mijlocaşul lui FC Voluntari Vlad Achim s-a căsătorit cu Oana Muscalu, la Constanţa (galerie foto+video)

Alexandru Măţel şi Vlad Achim Au fost colegi la juniorii Farului, acum înfruntă Italia cu Anghel Iordănescu

Mijlocaşul Vlad Achim, sub comanda lui Hagi, la FC Viitorul „Este un moment binevenit să revin la Constanţa“

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii