Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spicu Horia, echipa de oină dobrogeană, s-a oprit în sferturile de finală ale „Cupei Ținutului Someșan”

ro

04 Jun, 2018 14:31 2229 Marime text
Campioana României la juniori, în anul 2017, echipa dobrogeană de oină Spicu Horia, a participat anul acesta la prima ediţie a competiţiei „Cupa Ținutului Someșan”, organizată la Căşeiu, judeţul Cluj, în perioada 2-3 iunie a.c.

La starul primei ediții s-au înscris 15 echipe din 12 județe, printre care și Spicu Horia. Echipa dobrogeană s-a oprit în sferturile de finală, după un meci dramatic cu Râmnicelu, din județul Buzau, decis după rejucare (2-2, 2-4 la rejucare). 

Titlul a fost caștigat de Dacia Mioveni 2012, după o finală cu Galicea Mare, adjudecată în urma loviturilor de departajare (2-2, 2-4 după loviturile de departajare).

Organizată de Federația Română de Oină, Primăria Cășeiu, Clubul Sportiv Someșul Căşeiu, Inspectoratul Școlar Județean Cluj și Şcoala Gimnazială Căşeiu (profesor coordonator Cosma Anca), „Cupa Ținutului Someșan” a fost un success total.

„A fost o competiție organizată la un nivel foarte bun. Am avut multe meciuri extrem de spectaculoase. Este clar că avem un viitor frumos în oina feminină”, a declarat Nicolae Dobre, președinte FRO.


Sursa foto: Federaţia Română de Oină (Facebook)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii