Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:35 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spectacol surprins din dronă Care a fost mesajul creat în tribunele stadionului „Farul“ prin coregrafia specială „alb-albastră“ (galerie foto + video)

ro

29 May, 2018 00:00 5644 Marime text
Pe YouTube a fost postat, ieri, un filmuleţ de zece minute şi 18 secunde dedicat zilei magice de sâmbătă, de la Constanţa, când echipa de fotbal SSC Farul Constanţa a promovat în Liga a 2-a, în urma victoriei (3-0) din partida cu Sportul Chiscani.
 
În filmuleţ au fost surprinse, prin fotografii sau imagini video, toate momentele zilei, începând de la pregătirile suporterilor (cum au creat ei bannerele, mesajele şi celelalte materiale) şi continuând cu meciul propriu-zis, bucuria de la final de pe gazon, turul echipei prin oraş cu autobuzul supraetajat (însoţit de suporteri), festivitatea de pe faleza Cazinoului (cu focul de artificii), dar şi alte momente ale fanilor, la stadion, seara târziu, după încheierea spectacolului de pe faleză.
 
În timpul partidei de fotbal, organizatorii au pregătit o coregrafie specială. Astfel, în minutul 15, cei prezenţi în peluza cu tabela de marcaj şi în sectoarele tribunei întâi au ridicat deasupra capului, la semnal, ca la marile meciuri, plăcuţe din carton (cu dimensiunea 40×40 cm), în culorile „marinarilor“, alb şi albastru. În tribuna întâi, mesajul creat a fost „Luptă Farul“. Pentru imagini de ansamblu ale coregrafiei, ca să poată fi cuprinsă toată, la momentul respectiv a fost înălţată o dronă.
 
Sursa foto: capturi Youtube
 
Citeşte şi:
 

Promovarea SSC Farul. Filmul unei zile de neuitat „Şi-avem o echipă mare, o ştie toată lumea, că ea Farul se numeşte şi este din Constanţa!“ (galerie foto + video)


 
 
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii