Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soţia arbitrului George Lazer s-a stins din viaţă de tânără „Dumnezeu să o ierte şi să aşeze sufletul ei printre îngeri!“ (galerie foto)

ro

28 Apr, 2015 00:00 5623 Marime text
O tânără pereche constănţeană, frumoasă şi plină de iubire, a fost despărţită pe veci, prematur şi nedrept, după ce o boală incurabilă i-a răpit arbitrului de fotbal George-Marian Lazer soţia, Cristina Maria, care a decedat la numai 39 de ani.
 
„După o luptă dură dusă cu o boală necruţătoare, astăzi s-a stins din viaţă un înger, Cristina Maria Lazer, un om mult prea bun pentru această lume pe care a părăsit-o prea repede“, a postat arbitrul, ieri, pe Facebook. „Suntem alături de George în această încercare grea a vieţii. Dumnezeu s-o odihnească în pace pe Cristina Maria! Sincere condoleanţe familiei îndoliate!“, a declarat Lucian Cîrjă, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa. Durerea şi tragedia sunt cu atât mai mari cu cât George-Marian şi Cristina Maria erau căsătoriţi de numai şapte luni, unindu-şi destinele pe 8 septembrie 2014! Un mesaj a fost postat şi pe site-ul AJF Constanţa: „Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa este alături de colegul George Lazer - arbitru de fotbal - în greaua suferinţă provocată de decesul prematur al soţiei sale. Dumnezeu să o ierte!”. „În aceste triste zile, când viaţa îl pune la grea încercare, despărţindu-l prea curând de un suflet drag ce s-a ridicat la Ceruri, suntem alături de colegul nostru, arbitrul George Lazer! Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o odihnescă în pace!”, a transmis şi Comisia Judeţeană de Arbitri.

Cătălin Toader - „Viaţa şi-a arătat faţa ei nedreaptă!“

În vârstă de 28 de ani, George Lazer este arbitru categoria I, iar preşedintele Comisiei Judeţene de Arbitri, Cătălin Florescu, îl descrie drept un „cavaler“ foarte bun. „Este un arbitru cu personalitate şi caracter. Nu am avut niciodată probleme cu el. A participat la toate acţiunile Comisiei. Vorbesc de el doar la superlativ. Sincere condoleanţe, să fie tare şi să treacă peste acest moment sfâşietor!“, a declarat Cătălin Florescu. Deşi a trecut şi trece prin momente cumplite, George Lazer a fost la meci chiar şi duminică, arbitrând partida de Liga a V-a Viitorul Mereni - Gloria Albeşti 2-2, unde observator a fost Lucian Cîrjă. „Încă o dată, viaţa şi-a arătat faţa ei nedreaptă. Dacă vorbele ar putea să schimbe cursul acestei nedreptăţi, aş comenta zile, nopţi, săptămâni, luni şi ani astfel încât Cristina Maria să mai fie printre noi. Dar, din păcate, moartea a învins-o. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a scris pe Facebook şi arbitrul Cătălin Toader. Înmormântarea va avea loc astăzi.

„Inima mea e frântă de durere!“

Vestea morţii Cristinei Maria Lazer i-a înmărmurit pe cei apropiaţi. „Nu pot să cred! Colega noastră atât de frumoasă şi de plină de viaţă a plecat dintre noi! Condoleanţe!“, „Nu-mi vine să cred! Era atât de optimistă, atât de fericită că este iubită... Dumnezeu să o aibă în grijă!“, „Of, Doamne, nu cred, George! Să-ţi dea Dumnezeu putere, cuvintele sunt prea puţine şi nesemnificative pentru asemenea durere. Îmi pare atât de rău!“, „Ce păcat! Cât de nedreaptă e viaţa! Mi-ar plăcea să nu citesc niciodată astfel de ştiri despre oameni atât de frumoşi şi de buni. Nu există cuvinte care să exprime toată nedreptatea acestei pierderi pentru cei dragi. Condoleanţe!“, „Dumnezeu să o ierte şi să aşeze sufletul ei printre îngeri!“, „Sunt consternată de durere! Dumnezeu să o odihnească în pace! Sincere condoleanţe! Pupici, Cristinuţa!“, „Of, nu pot să cred! Dumnezeu avea nevoie de un înger lângă El. Dumnezeu să te odihnească în pace, Cristina! Condoleanţe familiei!“, „Dumnezeu a mai luat un înger. Condoleanţe familiei! Cris, anul trecut, pe vremea asta, am fost la pădure!“, „Sincere condoleanţe, Dumnezeu să o ierte! Prea tânără şi frumoasă! Fără cuvinte“, „Of, Doamne! Nu-mi vine să cred, eu credeam în vindecarea ei. Dumnezeu să o ierte! Condoleanţe, George!“, „Oh, sfâşietoare durere! Suflet curat, Dumnezeu să te odihnească în pace! Sincere condoleanţe, putere pentru tine, George, şi familia voastră! Ştiu cu câtă îndârjire aţi luptat cu boala asta necruţătoare. Cristina, nu te vom uita niciodată!“, „Incredibil, devastator! Dumnezeu să o odihnească în pace! Un om minunat care a afişat întotdeauna un optimism încântător. Doamne, nu pot să cred!“, „Am avut două surori. Una dintre ele a ales să plece astăzi dintre noi, iar inima mea e frântă de durere! Îmi vine să ies afară şi să-mi strig durerea asta care mă sfâşie. Dar eu ştiu că ea a plecat fericită, pentru că a ajuns să înţeleagă şi să trăiască adevărata dragoste! Sora mea dragă, scumpa mea... Unii dintre noi nu vor avea niciodată şansa asta. Păcat că totul are un preţ, chiar şi fericirea. Te iubesc şi nu te voi uita niciodată! Ai fost şi vei rămâne lumina din viaţa mea... urâtă... Odihneşte-te în pace!“, sunt câteva dintre mesajele postate de prieteni pe reţelele de socializare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii