Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment UPDATE. Soldați români, prezenți cu un obuzier la startul Maratonului Nisipului, de la Mamaia. A concurat şi Mariana Nenu, de la Exatlon (galerie foto+video)

ro

25 Mar, 2018 10:36 3566 Marime text
Peste 1.200 de alergatori din tara si din strainatate, participa astazi la editia a cincea a Maratonului Nisipului de la Mamaia, la cele patru probe competitive si la crosul Family Run.


Avand in vedere ca evenimentul celebreaza implinirea a 100 de ani de la Marea Unire, la startul din piateta Perla a fost prezent un mic grup de "soldati" (patru barbati si o femeie), de la Asociatia Culturala Tomis Constanta, echipati si inarmati ca in Primul Razboi Mondial. Ei au venit si cu replica unui obuzier. De asemenea, alergatorii poarta tricouri cu insemnele tricolorului.

La evenimentul organizat de AS Sanasport, Radio Constanta si partenerii lor participa atat alergatori amatori, cat si de performanta, cele patru probe competitive fiind maraton, semimaraton, cursa de 10 km si cursa populara de 5 km. La Crosul Family Run (aproximativ 1 km) se alearga in familie.

Alergatorii de peste hotare sunt din Republica Moldova, Suedia, Indonezia, Rusia, Franta, Germania, Bulgaria, Italia si SUA.

Premiile sunt in valoare totala de 45.000 de lei.

UPDATE:

În proba de 5 kilometri, primul care a trecut linia de sosire a fost Adrian Chiru, iar prima fată din clasament a fost Alecsandra Raluca Andreea Corbu. La 10 kilometri s-a impus Andrei Sterea, iar prima fată a fost Antoanela Manac, din Constanţa, campioană de triatlon.  

UPDATE: 

La semimaraton, a câştigat Dumitru Nicolaev, iar prima femeie care trecut linia de sosire a fost Nicoleta Ciortan. La maraton, concursul open, podiumul a fost: la masculin - 1. Igor Timbalari, 2. Victor Spătaru, 3. Dacian Ghizilă; la feminin - 1. Ionela Muscalu, 2. Alexandra Ungureanu, 3. Floricica Neacşu.  

UPDATE: 

În cursa de 10 kilometri a evoluat şi Mariana Nenu, concurentă la show-ul de televiziune Exatlon. Ea a ocupat locul doi în secţiunea 40-49 ani, locul şase în ierarhia feminină şi poziţia a 45-a în clasamentul general (bărbaţi şi femei).  




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii