Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Socrul mare este selecţionerul Naţionalei Un campion constănţean a devenit ginerele preşedintelui Federaţiei (galerie foto)

ro

23 Sep, 2013 00:00 9876 Marime text
Bucurie şi emoţii maxime în familia selecţionerului echipei naţionale feminine de tenis de masă a României, constănţeanul Viorel Filimon, al cărui fiu, Andrei, şi el un mare campion, s-a însurat sâmbătă. Mireasa este Sandra Romanescu, fiica preşedintelui Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu. Andrei (36 de ani) şi Sandra (25 de ani) au oficializat o relaţie care dura de mai mulţi ani. Cei doi au fost cununaţi de Bogdan şi Mihaela Moisoiu, prieteni de-ai lor din Constanţa. Nunta a fost una mai restrânsă, cu aproximativ 200 de invitaţi, şi s-a desfăşurat la Buzău, petrecerea fiind găzduită de restaurantul hotelului „Sport”. „A fost foarte frumos. Un eveniment select, organizat ireproşabil, care a atins un standard peste medie.

Am stat până dimineaţa. Toată lumea s-a distrat şi s-a simţit excelent. Atmosfera a fost întreţinută de două formaţii, care au cântat non-stop”, a declarat Viorel Filimon. Pe lângă Andrei, selecţionerul României mai are o fată, Anca. Aceasta e mai mică decât Andrei, dar, întrucât s-a căsătorit mai devreme, are deja doi copii, Bogdan (cinci ani) şi Saşa (trei ani), care au fost neobosiţi la nuntă. Pe lângă rude şi prieteni ai mirilor, socrilor şi naşilor, la eveniment au participat şi sportivi, antrenori şi oficiali din lumea tenisului de masă.

Din partea Constanţei nu au lipsit cea mai bună jucătoare română din ultimii doi ani, Eliza Samara, dar nici Ana-Maria Sebe, Cristi Grigore, Alexandru Cazacu, Bogdan Simion, Ovidiu Giurăscu sau antrenoarea Liliana Sebe. La miezul nopţii, mireasa nu a fost furată. Tinerii căsătoriţi şi-au amânat luna de miere, întrucât, vineri, Andrei pleacă în cantonament în Austria, ţară care, de pe 4 octombrie, va găzdui Campionatul European. Pe lângă Andrei, Constanţa va mai fi reprezentată la întrecerea de la Viena de Eliza Samara, Cristina Hârâci şi Iulia Necula. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii