Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Mesajul lui Ianis Hagi şi al FC Viitorul Şoc în fotbalul mondial. A murit căpitanul Fiorentinei, Davide Astori! Avea numai 31 de ani

ro

04 Mar, 2018 14:20 5027 Marime text
Şoc în fotbalul mondial!

S-a stins din viaţă fulgerător, la numai 31 de ani, căpitanul echipei italiene Fiorentina, Davide Astori.

Acesta a murit pe când se afla în cantonament cu formaţia sa pentru meciul din Seria A cu Udinese.

Confruntarea s-a amânat, la fel ca restul partidelor din etapă.

Potrivit presei italiene, atunci când jucătorul nu a coborât la micul dejun, coechipierii săi s-au îngrijorat şi l-au sunat. Cum Astori nu a răspuns la telefon, fotbaliştii au urcat la el în cameră, au spart uşa şi l-au găsit mort.

Davide Astori era căsătorit şi avea o fetiţă de doi ani.

Fotbalistul şi-a făcut junioratul la AC Milan, iar la Fiorentina juca de trei ani. A mai evoluat la Cremonese, Cagliari şi AS Roma, având şi 14 meciuri la Naţionala Italiei.  

UPDATE 1: 

Căpitanul campioanei României, FC Viitorul, Ianis Hagi, a fost coleg cu Astori la Fiorentina. La aflarea cumplitei veşti, fiul lui Gică Hagi a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care se află alături de Davide Astori şi mesajul:

Nu pot să cred… Am tot sperat că nu e adevărat. E cea mai tristă veste. Vei fi mereu căpitanul nostru şi un mare prieten. Cele mai calde gânduri ale mele merg către familia lui Davide şi către Fiorentina. Adio, prieten bun! RIP 13.


UPDATE 2:

Un mesaj de condoleanţe a fost postat, astăzi, şi pe pagina de Facebook a FC Viitorul:

Echipa FC Viitorul, împreună cu managerul tehnic Gheorghe Hagi și cu căpitanul Ianis Hagi, sunt alături de familia Viola în cumplita suferință pe care o traversează prin pierderea căpitanului Davide Astori. Totodată, suntem alături de familia greu încercată, a cărei tată și soț a fost Davide Astori. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Sursa foto: 1 (cu rol ilustrativ) - ZIUA de Constanţa; 2 -  Facebook (Ianis Hagi)       

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii